MODNA EVOLUCIJA

Sjećate li se kako se Janica mijenjala kroz godine?

05.09.2013 u 13:49

  • +10

Modna evolucija Janice Kostelić

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld/ Admir Buljubašić Cropix/

Bionic
Reading

Nekad profesionalna sportašica, čije smo nastupe pratili bez daha, sada poduzetnica koja ima svoj salon ljepote, Janica Kostelić uvijek nam je zanimljiva. Bilo da je sportski uzor, bilo samo mlada žena čiji nas modni stil i preobrazba intrigiraju i inspiriraju

Za vrijeme senzacionalne sportske karijere Janica je bila sklonija ležernom sportskom odijevanju. Viđali smo je u trapericama, a samo za svečanije prilike odlučivala se za glamurozne haljine.

Nakon završetka karijere i operacije koljena Janica se okrenula novom poslu, salonu ljepote i zdravlja, a mogli smo je vidjeti i na nekim modnim događanjima. Tako je na jednom Cro A Porteru, koji je pratila u društvu mlađe kolegice Ane Jelušić i djevojke svog brata Elin Arnarsdottir, za Indeks izjavila: 'Moramo biti lijepe za sebe, ali i za muškarce.'


'Kao i svaku ženu, zanima me sve što ima veze s modom. Mi se trudimo biti lijepe za sebe, ali i moramo biti lijepe za muškarce. Možemo se sami sebi svidjeti, biti si najljepši na svijetu, ali ako nemamo nekoga kraj sebe tko nas voli… ', dodala je tada Janica.

I Janica je, baš poput svake mlade žene, očito prošla kroz fazu eksperimentiranja sa stilom i modom, pa smo je sve češće mogli vidjeti u romantičnim haljinama i balonerima.

Simpatična Janica u posljednje je vrijeme vidno smršavjela i  izgleda senzacionalno. U šetnji gradom u traper hlačama i žutoj majici, raspuštene kose, naglasila je vitke noge i besprijekoran struk.

No bez obzira na modne preobrazbe i stil, Janica nam je baš simpatična i draga takva kakva jest. Uvijek otvorena i pričljiva kada su sport ili posao u pitanju, zatvorena i suzdržana kada se dotakne njezin privatni život.