jennifer aniston

Skoro 30 godina je nosila isti model haljine, a sada je pronašla novu omiljenu haljinu - i ne izlazi iz nje

06.06.2024 u 21:25

Bionic
Reading

Popularna i omiljena glumica Jennifer Aniston pravo je oličenje modnog minimalizma. U javnim pojavljivanjima oduševljava jednostavnim, a efektnim modnim izborima i frizurom. A kada jednom otkrije dobru haljinu, Jennifer od nje ne odustaje tako lako

Jennifer Aniston etablirala se kao jedna od najreprezentativnijih ikona stila 90-ih, a na isti način na koji traje groznica za Prijateljima, serijom koja ju je proslavila, traje i elegancija njezinog izgleda. Jennifer u svakoj prilici izgleda besprijekorno , a u svakoj je ostala vjerna svom stilu odlučivši se za opušten i minimalistički dizajn.

Prije gotovo 30 godina, Jennifer Aniston je pronašla model savršene crne haljine, besprijekorno elegantna i jednostavan koji joj pri tome stoji kao saliven. I od tada se od takvog kroja haljine za glamurozna pojavljivanja rijetko kada odvajala. U brojnim prilikama nosila je identičan dizajn s izmjenama po pitanju duljine i volumena suknje. Ipak, haljina je uvijek zadržala istu osnovu: crna boja, gornji dio u obliku korzeta bez naramenica koji savršeno obliku dekolte te suknja koja prati liniju tijela.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, sudeći prema Jenniferinim posljednjih izborima, miljenica Hollywooda pronašla je novu omiljenu haljinu.

Tako se prvo pojavila na događaju Emmy FYC održanom u Paramountovom studiju u Los Angelesu i pažnju privukla laskavom haljinom ukrašenom cvjetnim uzorkom crvene boje. Riječ je o dizajnu brenda Reformation, koji iza sebe ima vojsku obožavatelja, a Jennifer je za oko zapeo upravo model Kourtney midi duljine.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

A sada, koji dan kasnije Jennifer je osvanula ponovno u Kourtney haljini, no ovog puta crnom modelu, također s printom cvijeća. Haljinu s prorezom do bedra i naborima u struku Jennifer je ovog puta kombinirala sa sandalama tankih remenčićima i visokih potpetica te bež kardiganom.

Brend sa sjedištem u Los Angelesu omiljen je među najcool djevojkama u modi, budući da njegova lista klijentele uključuje poznata imena poput Rihanne, Jennifer Lopez, Kaie Gerber i Kendall Jenner. Prema Editedu, tvrtki za maloprodajne podatke, Reformation posluje kao trgovac brzom modom, ali po puno višoj cijeni. Haljine se u prosjeku rasprodaju za 38 dana, ali ne po cijeni od 40 dolara, koliko prosječno košta haljina takvog brenda. Za Reformationovu haljinu potrebno je izdvojiti najmanje pet puta više. Reformation predstavlja inovativnu strategiju koja pretvara kupce u članove zajednice koji nose viskozu koristeći hashtagove i jezik prilagođen milenijalcima.

Inače, Model Kourtney, kojem nije uspjela odoljeti zvijezda 'Prijatelja', u prodaji se nalazi po 355 eura, a crvena i crna verzija kakve je nosila Jennifer nisu u ponudi, no zato su dostupne plava i zelena verzija.