NETIPIČAN ODABIR

Slavna kraljica iznenadila pojavom u trapericama

22.09.2016 u 19:13

Bionic
Reading

Nakon niza izdanja u elegantnim haljinama, prelijepa jordanska kraljica Rania osvanula je u New Yorku u sasvim netipičnoj kombinaciji

Sudeći prema ležernoj šetnji New Yorkom u društvu kralja Abdulaha, čini se da je lijepa Rania modnog uzora pronašla u britanskoj miljenici Kate Middleton.

Nakon mnoštva svečanih i casual izdanja u haljinama, jordanska kraljica Rania odlučila se za netipičnu kombinaciju u znaku traperica trapez kroja.

Netipično izdanje Rania je obogatila elegantnom maslinastozelenom košuljom s tropskim printom i detaljem uskog remena koji je naglasio njezinu vitku figuru.

Od modnih dodataka, lijepa Rania odlučila se za viseće naušnice i crnu torbicu metalnog remena, a cjelokupan stajling zaokružila je raspuštenom isfeniranom frizurom.

Po svemu sudeći, jordanska kraljica odlučila je pratiti modni primjer britanske miljenice Kate Middleton koja za neformalne prilike, usprkos tituli princeze, često odabire upravo traperice.

Nakon sudjelovanja na tribini Michelle Obame s temom prava na obrazovanje djevojčica diljem svijeta, prelijepa Rania odlučila je produljiti svoj boravak u Velikoj Jabuci te uživa u društvu supruga, kralja Abdulaha.