NAJTRAŽENIJI ZIMSKI KOMAD

Slavna ljepotica ne može odoljeti cipelama koje obožavaju i Hrvatice

19.12.2017 u 13:28

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid jedna je od najtraženijih modela današnjice i najvećih modnih uzora, što ne čudi, s obzirom na to da od tinejdžerskih dana uspješno plovi modnim vodama. Sve što odjene uspijeva iznijeti besprijekorno, a definitivno iznenađenje je vidjeti ovu ljepoticu u Timberlandovim čizmama, koje obožavaju i Hrvatice

Američka manekenka Gigi Hadid viđena je kako napušta svoj luksuzni stan u New Yorku i kreće u novi radni dan. Slavna 22-godišnja ljepotica u ruci je držala šalicu kave, a toga dana nosila je ležeran stajling.

Nakon što je slavna manekenka nedavno osvanula u martensicama još je jednom dala do znanja da obožava udobnu obuću. Kako je zbog svoje profesije lijepa Gigi većinu vremena u štiklama, kad god može vrtoglave potpetice zamijeni ravnom obućom, a sada je njezin odabir pao na popularne čizme Timberland.

  • +11
Modna inspiracija: Nose se timberlandice Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Trendi timbicama nisu odoljele ni brojne slavne dame poput Jennifer Lopez, Rihanne, Gwen Stefani i brojnih drugih, a obožavaju ih i Hrvatice koje su im vjerne iz sezone u sezonu.

  • +4
Zagrebačka špica Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Lijepa manekenka uskladila ih je s kratkim žutim teddy kaputom brenda dRa, koji je ove sezone veliki hit, bež dolčevitom te crop trapericama, ispod kojih su se nazirale šarene čarape brenda Happy Socks, dok je nedostatak šminke na očima prikrila sunčanim naočalama Andy Wolf Eyewear.

  • +7
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia