nicki minaj

Slavna pjevačica osvanula u haljini Juraja Zigmana: 'Kao da sam se vratila u prošlost'

04.09.2024 u 22:01

Bionic
Reading

Nicki Minaj nije krila oduševljenje haljinom koju je Juraj Zigman predstavio u Rijeci u sklopu kolekcije za jesen/zimu 2024.

Proslavljena reperica Nicki Minaj zablistala je u efektnoj ružičastoj haljini brojnih detalja i metalnih remena oko struka, kojom je momentalno podigla veliku prašinu.

Fotografiju je objavila na Instagramu te prikupila brojne lajkove i komplimente u komentarima, a ubrzo se saznalo da iza nje stoji - Juraj Zigman.

Juraj Zigman godinama surađuje sa zvijezdama

Slavni hrvatski dizajner osmislio je ovaj unikatni komad, čiju je ljepotu prepoznala stilistica pjevačice i bez imalo razmišljala odjenula je u predivnu ružičastu haljinu.

'OMG, moja ruža', napisao joj je dizajner u komentarima te podijelio objavu na svom Instagramu. Otkrio je da je riječ o kreaciji s predstavljanja njegove nove kolekcije za jesen/zimu 2024., održane u srpnju u Rijeci.

u rodnoj rijeci

Revija o kojoj se govori: Zigman priredio modni spektakl za pamćenje

Pogledaj galeriju

S Nicki Minaj Zigman surađuje već godinama, kao i s brojnim drugim slavnim ljepoticama poput Beyonce, Rite Ore, SZA, Cristine Aguilere, Doje Cat, Cardi B, Karol G, Nelly Furtado i brojnih drugih.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević