SAMO ZA JEDAN SPOT

Šokirat će vas cijena Beyonceine garderobe

08.03.2016 u 14:54

  • +8

Beyonce

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Beyoncein novi spot 'Formation' koji je objavljen u vrijeme Superbowla postao je pravi hit, kao uostalom kao i sve čega se ona dotakne. No spot je posebno zanimljiv s modne strane budući da je slavna glazbena diva u njemu prošetala garderobu u vrijednosti od najmanje 84.000 dolara ili oko 575.000 kuna

U spotu za 'Formation' Queen Bey promijenila je devet skupocjenih kostima, a američki Harper's Bazaar odlučio je izračunati koliko su koštali. Rosie Assoulin, Zimmerman, Fendi, Chanel, Louis Vuitton samo su neki od brendova koje je odjenula Beyonce, a među njima je bilo najviše odjeće s potpisom najvrućeg brenda sezone - Guccija.

Talijanska modna kuća pod vodstvom kreativnog direktora Alessandra Michelea proživljava zlatno doba, a jedna je od velikih obožavateljica Guccija i Beyonce koja odjeću tog popularnog luksuznog brenda ne nosi samo u spotu već sve češće i privatno.

Nedavno je viđena s jesenskom hit torbicom Dionysus koju krasi dvostruka metalna kopča s tigrovom glavom, a može se nositi na više načina zahvaljujući prilagodljivom lancu, a među prvima je prošetala najnoviju torbicu s ručkicom od bambusa iz Guccijeve kolekcije za iduću jesen i zimu.

Koliko su koštali pojedini stylinzi iz njezina novog spota, pogledajte u fotogaleriji!