BOLJE NE MOŽE

Stajling lijepe modne ikone čisto je ljetno savršenstvo

12.08.2016 u 09:49

Bionic
Reading

Kada ljetujete u društvu slavnog dizajnera Valentina Garavanija, od vas se neizravno očekuje da modno blistate. Miljenica modnog svijeta Olivia Palermo to itekako zna - pokazala je nekolicinu zanimljivih ljetnih stajlinga tijekom boravka na jahti slavnog dizajnera od kojih se jedan posebno istaknuo

Za krstarenje Mediteranom na skupocjenoj jahti u društvu dizajnera Valentina Garavanija i njegova dugogodišnjeg partnera Giancarla Giammettija, Olivia je hordu obožavatelja standardno počastila fotografijama svojih pomno osmišljenih stajlinga od kojih se jedan posebno istaknuo.

Usidravanjem u Egejsko more i napuštanjem skupocjene jahte, Olivia se u obilazak grčkih mjestašca zaputila u savršenoj ljetnoj kombinaciji bijele bluze s trendovskim detaljem volana i golih ramena. Ovu košulju popularnog kroja brenda Line & Dot utaknula je u traper suknju do koljena s potpisom brenda Tibi.

Naizgled jednostavan ljetni stajling posebnost najviše može zahvaliti upravo suknji popularnog brenda s cvjetnim vezenim detaljima. Ovaj detalj ne skida se s liste trendova od proljetne sezone, a prema modnim predviđanjima svoje svijetle trenutke doživjet će i u nadolazećoj jesenskoj sezoni. Kombinaciju je začinila jednostavnim ravnim sandalama zlatnih remenčića ukrašenim detaljem zvjezdica i sunčanim naočalama šarenih okvira brenda Westward Leaning

Meanwhile.. @oliviapalermo ????????

Fotografiju objavljuje Giancarlo Giammetti (@privategg)

Kao što uspješno dominira hodajući gradskim ulicama svjetskih metropola, Olivia jednako modno iznenađuje i na krstarenju Mediteranom. Za godišnji odmor iz snova pripremila je mnogo kombinacija u nautičkom stilu uglavnom odabirući u plavim, bijelim tonovima i s bezvremenskim prugastim printom.

?? % Winded ????????????☀️??⛱?? @carlossouza1311

Fotografiju objavljuje Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Za ljetno proputovanje Palermo je spremila i nekoliko modela sunčanih naočala i neodoljivih ravnih sandala kojima gotovo uvijek začini osmišljene stajlinge.

Traveling light @oliviapalermo #guest #loveher

Fotografiju objavljuje Giancarlo Giammetti (@privategg)