KEIRA KNIGHTLEY

Štedljiva zvijezda ne troši na sebe

28.05.2013 u 10:19

Bionic
Reading

Jedna je od najbolje plaćenih glumica na svijetu i redatelji gotovo stoje u redu da bi je angažirali. No računovodstvene knjige pokazuju da je slavna glumica u prošloj godini potrošila 270.000 kuna za svoje potrebe, unatoč tome što je zaradila oko 1,5 milijuna funti

Unatoč vanjskom blještavilu i glamuru, čini se da je Keira Knightley zapravo žena malih prohtjeva i jednostavnih užitaka.


Bankovni računi otkrivaju da je 28-godišnja glumica prošle godine sama sebi isplatila samo 30.000 funti, odnosno oko 270.000 kuna, iako je glumičina kompanija Kck Boo Ltd. uprihodila 1,5 milijuna funti od njezinih honorara za filmove te sponzorskih i marketinških ugovora.

Čini se da zvijezda filma 'Ana Karenjina' nije potrošila ni centa na odjeću ili šminku, piše Daiyl Mail.

'Knjigovodstvo pokazuje da je najviše potrošila na osiguranje, ali je imala malo ostalih troškova.'

'Na putne je troškove otišlo nešto više od 4000 funti, a prošle godine nije plaćala osobnog trenera, unatoč tome što je godinu ranije za to izdvojila gotovo 1000 funti. Računi pokazuju i da nije potrošila ni funtu na odjeću i šminku.'

Ranije ovog mjeseca Keira se vjenčala s Jamesom Rightonom, klavijaturistom grupe Klaxons, na intimnoj svečanosti na jugu Francuske.

No štedljiva zvijezda nije, čini se, puno potrošila ni na vjenčanje, jer je imala samo 11 gostiju na vjenčanju te 50 uzvanika na prijemu.

'Bio je to sjajan dan i bilo je fantastično. Još smo uvijek uzbuđeni. Bio je to veliki party', izjavio je njezin suprug za NME.

'Zaljubio sam se u fantastičnu osobu. Imali smo lijepo vjenčanje s puno ljubavi.'