ADAM SANDLER

Stiže Sandlercore: Kako je komičar postao slučajna modna ikona generacije Z

28.08.2024 u 09:18

Bionic
Reading

Američki glumac i komičar Adam Sandler dobro je poznat po svojem osebujnom modnom stilu, a on uključuje ležerne komade poput košarkaških dresova, kratkih sportskih hlača, košulja neobičnih uzoraka, donjih dijelova trenirki, havajki...

Sandler (57) od svojih prepoznatljivih stajlinga ne odustaje ni na crvenom tepihu, ponosno pozirajući u donjim dijelovima trenirki, tenisicama, šašavim košuljama, sa šiltericama...

Nedavno se prošetao i u košulji s božićnim motivima, na opće čuđenje s obzirom na to da nas još dosta vremena čeka do omiljenih blagdana.

Sandler je, kako i sam kaže, posve slučajno postao modna ikona generacije Z zahvaljujući prepoznatljivom stilu odijevanja.

COOL ILI...

Božić usred ljeta? Da, Adam Sandler može i takav šašavi look uspješno isfurati

Pogledaj galeriju

'Ovo je stvarno sve slučajno, volim nositi šašavu odjeću. Ne razmišljam o tome', rekao je u ranijem intervjuu te dodao da su njegov 'trend' nazvali 'Madam Sandler' zbog omiljenih kombinacija baggy hlača i kratkog topa.

Zaštitni je znak njegove desetljećima duge karijere tako postao i način oblačenja, a nedavno je inspirirao i trend usmjeren na udobnost - tzv. Sandlercore. Tijekom ranijeg pojavljivanja u emisiji Drew Barrymore, u svom stilu objasnio je kako odabire 'kombinacije'.

'Otvorim ormar, a tamo imam hrpu majica kratkih rukava i kratkih hlača, nekako su sve iste … Obično prvo uzmem majicu kratkih rukava jer samo želim što brže pokriti trbuh. Onda tražim neke kratke hlače i navučem ih. Ponekad mi budu malo preuske. Skinem ih i zatim obučem XXX hlače', otkrio je.

Tijekom nedavnog intervjua s Ajayem Porterom za Mystery Fashionist na TikToku, Sandler je razgovarao s obožavateljima o svojoj odjeći nakon što se predstavio kao 'Adam iz Brooklyna'.

Slavni glumac i komičar, koji iza sebe ima uloge u brojnim filmovima, poput 'Tata od formata', 'Luda vjenčanja' i 'Slučajni detektivi', inzistira na tome da je njegov modni stil, obožavan među generacijom Z, nastao posve slučajno te da ne pridaje nikakvu pozornost tome.

Otkrio je i bez kojih komada ne može, a to su 'lijepe čarape' i 'udobne tenisice'.

'Nije važno jesu li prljave ili ne, samo da su mi dobre za nošenje, udobne, da me ne stišću ili žuljaju', objašnjava svoju 'modnu filozofiju'. Zvijezda 'Slučajnih detektiva' toga je dana nosio Filin džemper s patentnim zatvaračem preko ležerne majice kratkih rukava, a kombinirao ju je s kratkim hlačama i tenisicama u dijametralno suprotnoj paleti boja.

Ovako je glumac poznat po ležernom stilu objasnio svoj look: 'Samo se dogodilo, nisam stvarno razmišljao o tome. Tu su tenisice, tu su neke goofy kratke hlače', rekao je, našalivši se da je nosio džemper kako bi pokrio trbuh.

'Što god je u ormaru, zgrabim to. Mislim da imam hrpu istih čarapa, donje rublje je također slično. Znači, samo to uzmem i odjenem, ne razmišljam puno o tome. U mojoj obitelji većina me ismijava, ali ja nastavljam po svome', rekao je.

Nakon što je istaknuo da su mu kratke hlače toga dana bile 'kraće nego inače', dodao je da je obukao džemper jer ga je dobio 'prije pet godina' i 'zaboravio na njega'.