VODITELJICA OTKRILA

Što je priroda podarila Barbari Kolar

19.12.2013 u 08:57

  • +26

Poznati na otvorenju novog modnog dućana

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme piše se o njezinoj liniji, vitku struku, sjajnu izgledu. Zanimalo nas je što Barbara Kolar smatra svojim najjačim adutom, što za nju predstavlja moda i kako joj se sviđaju modne igre cura na našim ulicama

'Moda je divno mjesto u kojem je lijepo ne imati pravila, svašta u životu morate raditi po pravilima, zašto se čovjek onda ne bi odijevao onako kako želi. Vrlo sam maštovita i kad je moda u pitanju, mogu se zamisliti u bilo čemu', rekla je Barbara dodajući kako ne treba reći da nešto ne bi odjenuo jer i ona neke stvari za koje je prije mislila da su apsolutna katastrofa sada nosi.

Smatra i kako su naše djevojke jako dotjerane, no da još uvijek postoji ta uniformiranost.


'Mislim da je naša osnovna prednost, kad se tako gleda, ta dotjeranost, ta uniformiranost stoji i dalje. To je normalno. Te djevojke koje ustvari predstavljaju uličnu modu u nekim su formativnim godinama te je teže pripadati nečemu. U krajnjoj liniji, svi se manje-više oblačimo u istim dućanima za koje nažalost imamo novca i to nas nažalost određuje, tako da smo svi obučeni manje-više isto', rekla je Barbara.

Ona pak sama svojim najjačim fizičkim adutom smatra vitak struk koji se uvijek može lijepo naglasiti i istaknuti ostalo.

'Fizički mislim da ljudi na meni najviše vole osmijeh, smisao za humor, recimo šarm. Što se tiče fizičkog dijela, rijetko kada igram na neki adut, ali, evo, mogu izdvojiti nešto što mi je priroda dala - tanak struk, to je nešto što se uvijek može naglasiti', otvorena je Barbara.