UPEČATLJIVA SCENA

Što je scena u toplesu donijela Katie Holmes?

16.01.2013 u 08:09

Bionic
Reading

Časopis GQ uvrstio je bivšu suprugu Toma Cruisea među 60 najseksi žena tisućljeća, i to samo zbog jedne male uloge promiskuitetne ljubavnice u kojoj se skida. Mala uloga prije 13 godina očito je ostavila dubok dojam na obožavatelje

Kada je Katie Holmes 2000. godine snimala film 'The Gift', morala je uzeti predah od svoje prve velike uloge u seriji 'Dawson Creeku' u kojoj je glumila Joey Potter.

Trinaest godina kasnije, život se Katie okrenuo naglavačke: u deset godina udala se i rastala od Toma Cruisea, postala majka, a u posljednje vrijeme stavila filmsku karijeru na čekanje i nastavila karijeru na Broadwayu.

No čini se da će je njezini obožavatelji dugo pamtiti po sceni u manjoj ulozi u kojoj se razodjenula. Ta joj je scena iz 2000. godine donijela toliku popularnost da ju je upravo zbog toga časopis GQ proglasio jednom od najseksi žena tisućljeća. Katie se našla na popisu 60 žena u zadnjih 13 godina, u društvu Beyonce, Mile Kunis, Marise Tomei i Megan Fox.

Premda je riječ o maloj ulozi, Katieina je uloga proglašena je najseksi scenom na filmu. U njoj se Katie, obnaženih grudi i samo u gaćicama, valja s jednim od svojih brojnih ljubavnika. Njezin promiskuitetni lik završi loše kad je napadne i ubije jedan od njezinih ljubavnika. No očito je ta mala uloga ostavila dubok dojam na obožavatelje.

Danas su takve uloge iza Katie. Nakon rastave od Cruisea prošle godine, glumi na Broadwayu u predstavi 'Dead Accounts' koja je ranije ovog mjeseca skinuta s repertoara zbog loše posjećenosti, piše Mail Online