SUPER SEKSI

Što kažete na Anicu Kovač u mrežastim čarapama?

03.09.2013 u 17:35

Bionic
Reading

Na druženje s pobjednicom izbora Look of the year Kim Kosanović došla je i naša bivša misica Anica Kovač koja je plijenila pozornost u mrežastim čarapama

Na velikom svjetskom finalu natjecanja The look of the Year 2013, održanom u Taromini na Siciliji, titulu najljepše ponijela je 18-godišnjakinja iz Zagreba Kim Kosanović. Kim dolazi iz agencije Talia vlasnice Tihane Harapin Zelepugin.

Kim se domaćoj javnosti predstavila u utorak u Zagrebu, a kao podrška u kafić Velvet došli su i brojni poznati kao što su Ogi Antunac, Zoran Mrvoš, Elfs, Martina Felja, Viktor Drago, Nenad Korkut...

Zablistala je u kratkoj denver plavoj haljinici, rezanoj u struku, koja je u dijelu suknje padala u naborima i zbog preklopa otkrila duge osunčane noge.

Još je jedna naša ljepotica privlačila pozornost na tom događanju, a to je bila naša bivša misica Anica Kovač. Nosila je crnu haljinicu, vrlo kratku, asimetričnu. No nije haljinica krivac za izazivanje pozornosti, već mrežaste čarape koje su podizale seksipil njezinih beskrajno dugih nogu.