SAMO ZA ODABRANE

Što kažete na seksi rublje protkano pravim zlatom?

28.05.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Luksuzni brend donjeg rublja Rococo Dessous na tržište je izbacio novu kolekciju od 24-karatnog zlata

Naime liniju Rococo Dessous kreirala je bivša dizajnerica Victoria’s Secreta Breanna Lee, a donje rublje kakvog se ne bi posramila ni Kleopatra protkano je zlatnim nitima iz Švicarske.

Inspiraciju za glamuroznu kolekciju dizajnerica je pronašla upravo u ženama iz povijesti poput Marije Antoinette i Kleopatre, a cijene se kreću od 3000 dolara po komadu do 6000 dolara za komplet.

Svaki set nosi ime žene koja je nadahnula dizajn. Tako set Marie Antoinette dolazi u crnoj boji sa zlatnim detaljima ili obratno - u zlatnoj boji s crnim cvjetnim detaljima. Iako je danas rijetkost to da dizajneri stavljaju zlatne niti u rublje, u povijesti je to bio materijal koji je krasio brojne odjevne predmete.

'Strast za zlatnim detaljima vidi se još kod Tutankamona, faraona koji je nosio ovaj dragocjeni metal', stoji na stranicama Rococo Dessousa.

Ovi skupocjeni komadi mogu se samo pogledati i kupiti na unaprijed dogovorenom sastanku samo u određenim buticima. Uz nadoplatu se pojedini komadi mogu dodatno ukrašavati biserima i draguljima.


Neki komadi pokazani na reviji u New Yorku bili su ukrašeni kristalima Swarovski, a zanimljivo je da, unatoč ovim delikatnim dodacima, rublje možete prati, vrlo oprezno naravno. Osim toga, dizajnirano je tako da zlato ne dodiruje previše kožu pa je iznimno udobno.

Nije ni čudo da upiti zainteresiranih kupaca već stižu sa svih strana svijeta - iz Rusije, južne Francuske i srednje Europe.