ZA TRENDI LOOK

Što morate imati u ormaru ovog proljeća

05.03.2013 u 09:14

Bionic
Reading

S prvim sunčanim danima neminovno se pitamo što nedostaje našim proljetnim ormarima, a dok prolazimo pokraj izloga dućana srce nam ubrzano lupa. No kriza je, stoga treba pametno birati trendovske krpice – evo nekoliko prijedloga američke stilistice Olivije Palermo

Skinny traperice (smiju biti i poderane), lagana jednobojna košulja, salonke sa špic vrhom te kožna torba srednje veličine u boji bijele kave, obavezni su dio ovoproljetne garderobe svake zaljubljenice u modu. Stilistica Olivia Palermo predlaže komade iz jednog od popularnijih internetskih dućana, Piperlime.com, no kako je riječ o dizajnerskim komadima, i cijena im je nešto paprenija od inačica po lancima ulične mode. Bez brige – bit će dovoljno pokupiti ideje i slične stvari iskopati po našim dućanima!

Osim skinny traperica, u ormar dodajte i jedne svijetle hlače blagog mrkva kroja, dužine do iznad gležnja.

Košulje i bluze šireg su ravnog kroja, na kopčanje, s džepom ili dva na prsima, i nose se podvrnutih rukava.

Hit su svakako predimenzionirani sakoi, nećete ih moći izbjeći i zato ako barem jedan primjerak nemate još u ormaru – dodajte ga.

Salonke i balerinke dakle neka imaju vrh koji ide u špic, koji ne mora nužno biti strogo šiljast, ako to ne volite. Sandale neka imaju zanimljivu potpeticu, primjerice metalnu, a zakovice i životinjski uzorak vrlo poželjni dio remenčića. Gležnjače s kopčama i dalje su hit.

Torbe su manje do srednje veličine – manje imaju metalni lanac, veće su strogih linija, damske, s ručkama za nošenje u ruci i remenom za nošenje na ramenu.

Nakit je zlatni, decentan - koji poveći prsten, ne prekrupna ogrlica, viseće naušnice. Sunčane naočale za svaki dan naginju sportskoj eleganciji.