KRŠI VLASTITA PRAVILA

Što se događa s Kate Middleton? Nikad nije izgledala modernije, a ni bolje

20.07.2017 u 11:48

Bionic
Reading

Kate Middleton u potpunosti je promijenila svoj stil odijevanja. Iz monotonih haljina i štikli uskočila je u provokativne i seksipile komade za kojima luduju svjetske trendseterice, no ovim je stajlingom potpuno iznenadila sve prisutne i začepila usta svima koji su njezino odijevanje smatrali dosadnim

U posljednje vrijeme Kate Middleton ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima. Nakon što je nedavno na predstavljanju nove izložbe u Prirodoslovnom muzeju u Londonu iznenadila sve pojavivši se u seksi Pradinim sandalama s vrtoglavo visokom potpeticom, koje su pravi odmak od njezina uobičajenog odabira cipela, uslijedila je lavina neočekivanih i drugačijih stajlinga.

35-godišnjoj vojvotkinji od Cambridgea se, čini se, svidjelo poigravanje s trendi komadima. Svoj već pomalo monoton stil odijevanja, koji odlikuju retro haljine do ispod koljena, uštogljene jaknice i bluze te zatvorene špic salonke s niskom petom, Kate je zamijenila otvorenijim odjevnim komadima i provokativnim štiklama.

Napokon! Zašto ne pokazati malo kože i suzdržavati se uživanja u trendi štiklama, pa makar bila žena s kraljevskih dvora. Na velikoj završnici Wimbledona lijepa Kate je plijenila pažnju u haljinici, a već nekoliko puta je viđena u trendi sandalama na blok petu.

Ni ovoga puta nije mogla odoljeti vrućem ljetnom trendu. Za veliko slavlje povodom kraljičina rođendana, koje je održano u britanskoj ambasadi u Njemačkoj, lijepa Kate je nosila crvenu maksi haljinu spuštenih ramena s potpisom modne kuće Alexander McQueen.

  • +15
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lepršava haljina koja otkriva ramena nije nešto što smo navikli viđati na vojvotkinji, no u posljednje vrijeme ona vješto koketira s modnim trendovima. Što se dogodilo da je odlučila promijeniti svoj modni izričaj, ne znamo, no jasno je kako je Kate skupila hrabrosti isprobati vruće ljetne trendove.

  • +29
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš kao i na nedavnoj izložbi u Londonu, Kate je i ovoga puta odabrala identične Pradine sandale, samo u bež boji. Čini se da su se atraktivnoj vojvotkinji skupocjene sandale (5320 kuna) toliko svidjele da ih je odlučila imati u dvije boje.

  • +16
Kate Middleton plijenila pažnju u seksi Pradinim štiklama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia