DOBRA REKLAMA

Što se to događa s Beyonce i Jay-Z-jem?

12.04.2013 u 09:49

Bionic
Reading

Unatoč svim nedaćama koje su proteklih dana snašle Beyonce i njezina supruga koji nisu silazili s naslovnica, čini se kako će nakon svega toga ostati – samo dobra reklama

'Otvorenim pismom' Jay-Z pokušao se obračunati sa svim dušobrižnicima koji mu posljednjih dana zagorčavaju život, nakon čega je reagirala i Bijela kuća.

Nakon što su ih političari napali zbog posjeta Kubi te nakon što se saznalo da Jay prodaje svoj udio u Brooklyn Netsima kako bi proširio posao svoje tvrtke Roc Nation Sports i postao košarkaški agent, njihova sapunica i dalje se nastavlja.

Na svojoj je stranici objavio pjesmu 'Open Letter' u kojoj se obračunava s obje optužbe. Na navode da je na Kubi bio ilegalno odgovara kako će ići u zatvor tek kada počini pravi zločin, a Brooklyn Netse ne smatra izvorom prihoda.

Naziva sebe 'Bob Dylanom rap glazbe', a opjevao je i Obamu. 'Obama mi je rekao, opusti se, ne trebaš ovo s**nje, čilaj sa mnom na plaži', poručio je Jay-Z.

A na tekst pjesme gdje pjeva kako je dobio odobrenje od Bijele kuće, stigao je i komentar iz nje. 'Čini se da se ništa ne rimuje s 'Ministarstvo financija', našalio se Jay Carney, tajnik za odnose s javnošću predsjednika Obame. 'Ministarstvo izdaje dozvole za putovanja, a Bijela kuća nema veze s tim', prenosi USA Today.