IGRANJE ŠMINKOM

Što treba Eciji da bi ovako dobro izgledala?

29.11.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Maskara, korektor, rumenilo i neki dobar ruž - sve je što je potrebno našoj lijepoj voditeljici Eciji Ivušić da zablista na kakvom glamuroznom događanju. Otkrila nam je to na fensi partyju koji je u zagrebačkom Green Goldu organizirao časopis Cosmopolitan

'Od šminke koristim skuplje brendove, i to vrlo raznolike: Chanel, Illamasqua i Yves Saint Laurent. Od cjenovno pristupačnijih volim L'Oreal i Max Factor', otkrila je na dodjeli nagrada za najbolje kozmetičke proizvode u 2012. po izboru čitateljica Cosmopolitana.

Šminkanje joj je ušlo u rutinu pa se zna 'ekspresno' uljepšati za dan i večernje izlaske, a najviše joj vremena uzme frizura.

Ove jeseni zadovoljna je, kaže, svojom garderobom jer je shvatila da ako ima dovoljno haljina u ormaru, spašena je u svakoj prigodi. 'Zato svako malo kupim neku haljinicu - one su najpraktičnije, financijski najdostupnije, a opet nejefektnije', kaže Ecija, dodajući da voli dućane ulične mode, no nešto je izbirljivija kad su modni dodaci u pitanju.

'U Zagrebu rado kupujem odjeću, ali za torbu i cipele ipak uvijek planski izdvojim nešto više novca. Po to sam spremna otići i negdje u inozemstvo', priznaje lijepa voditeljica, pojavivši se na Cosmopolitanovom partyju u maloj crnoj haljini koja je istakla njezinu besprijekornu figuru

Bio je to drugi put u Hrvatskoj da je magazin Cosmopolitan organizirao Cosmopolitan Beauty Awards, a najbolji beauty proizvodi dobili su ukupno čak 25.788 glasova čitateljica koje su sedam mjeseci ocjenjivale proizvode na web stranici www.cosmopolitan.hr. Ocjene je dao i stručni žiri koji su činili dr. med. Nevia Delalle Lozica, specijalistkinja dermatologije i venerologije, Nikolina Kisić-Mamić iz Salona Ruža Institut Kérastase, Simona Antonović, vizažistica, Ivo Parać, urednik ljepote u Cosmopolitanu, te Marjana Filipović-Grčić, glavna urednica hrvatskog izdanja magazina Cosmopolitan. Ukupno su odabrali čak 52 laureata.

Uz retro zvuke ženskog akustičnog benda The Frajle, duhovite dosjetke voditeljskog para Ive Šulentić i Ivana Vukušića te najfinija vina i koktele, do dugo u noć se nazdravljalo beauty čudesima i novitetima kozmetičke industrije koji svim ženama (i muškarcima) život čine puno uzbudljivijim i ljepšim, a šminku postojanom.

Dodjelu Cosmopolitan Beauty Awardsa uljepšali su i podržali Mara Bratoš, Anamarija Asanović, Anita Dujić, Ecija Ivušić, Tihana Harapin Zalepugin, Ogi Antunac, Marija Borić, Milana Vuković Runjić, hokejaši KHL Medveščak i brojni drugi.