USUDITE SE RISKIRATI

Super komadi koji će začiniti vašu garderobu

21.03.2014 u 09:04

Moda s kojom treba bar jednom riskirati

Izvor: tportal.hr / Autor: Getty Images/ Santi/ V Chile / Splash News/ Reuters

Bionic
Reading

Ako ste upali u modnu rutinu i nosite uvijek iste outfite, kupujete u istim dućanima i igrate na sigurno, vrijeme je da usvojite neka nova modna pravila

Kako biste malo osvježili svoj izgled, ne trebate potpuno mijenjati stil, no neki super komadi začinit će vašu garderobu. Treba ih se samo usuditi isprobati.

Potrošite besramno puno na nešto što vam se stvarno sviđa. Bilo da se radi o bezvremenskom komadu, bilo nekoj otkačenoj kombinaciji, haljini, potrošite onoliko koliko niste planirali.

Nosite dizajnera čije ime ne možete izgovoriti. Neki strani dizajneri zbilja imaju sjajne komade.

Probajte nositi čarape uz sandale ili štikle. Čak se i ta kombinacija može nekako izvući ako je dobro uskladite s ostatkom.


Malo drugačije naočale. Umjesto dosadnih klasičnih naočala, isprobajte one koje imaju okvire u boji ili nekom dezenu.

Seksi uske čizme sara do iznad koljena. U njima ćete se sigurno osjećati privlačnije i više seksi.

Vrtoglave pete. Nosite visoke potpetice u kojima jedva možete hodati. Osjećaj da ste najviši u prostoriji mogao bi vam dati dodatno samopouzdanje.

Glamurozni kombinezon. Na svečani događaj odjenite seksi kombinezon umjesto haljine. Bit ćete posebni jer vjerojatno nitko drugi neće biti u takvom outfitu.

Odjenite se od glave do pete u mušku odjeću. Stavite kravatu, zakopčajte košulju do kraja, uskočite u ravne crne hlače i, naravno, ravne cipele.

Isprobajte haljinu s prorezima. Svatko je može nositi, samo morate paziti na to da su prorezi odgovarajući za vaš oblik tijela.