ZENDAYA

Sve je iznenadila: Nova ikona stila pokazala dramatično izdanje u Parizu

22.01.2024 u 13:38

Bionic
Reading

Uz latino divu Jennifer Lopez, 27-godišnja Zendaya postala je glavnom zvijezdom nove revije brenda Schiaparelli

Revije visoke mode u režiji Schiaparellijeva dizajnera Daniela Rosebrryja uvijek su trenutak za pamćenje, a posebice kada je riječ o stajlinzima poznatih uzvanica smještenih u prvim redovima.

Uz latino divu Jennifer Lopez, zapaženo izdanje na posljednjoj imala je i Zendaya, pobrinuvši se za pravu dozu modne drame s bliskim prijateljem i dugogodišnjim stilistom Lawom Roachom.

Zvijezda filma 'Dune' i serije 'Euforija' na reviji se pojavila u potpuno crnom izdanju, s fokusom na raskošnoj haljini u znaku čvorova.

Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upečatljivo izdanje pratila je i odvažna frizura. Novoj ikoni stila, kako joj brojni tepaju, drastične transformacije nisu nikakva nepoznanica pa sada eksperimentira s dugom frizurom oštrog reza i uglatim šiškama.

Detalj čvora, istaknut duž rukava crne dolčevite, krasio je i raskošnu suknju od svile po uzoru na kosu svezanu u konjski rep.

Revija brenda Schiaparelli poslužila je i kao svojevrsno okupljanje Zendaye i Hunter Schafer, njezine glumačke kolegice iz serije 'Euforija' HBO-a, koja se na reviji pojavila u crnoj haljini bez naramenica podebljanoj cvjetnom ogrlicom, dramatičnog izgleda po uzoru na ogrlicu pluća kakvu je manekenka Bella Hadid nosila na crvenom tepihu u Cannesu.

​Na Tjednu mode u Parizu Zendaya je posljednji put viđena na reviji Louis Vuittona održanoj u listopadu prošle godine, netom nakon što je proglašena novom ambasadoricom ove luksuzne francuske kuće.

Njezino dramatično izdanje na reviji brenda Schiaparelli, modna biblija vidi kao preteču izdanjima kakve sa stilistom Lawom Roachom sprema za skorašnju promo turneju drugog nastavka filma 'Dune'.

  • +4
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL PECQUENARD / KCS PRESSE / BERZANE NASSER/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA