PRISTIŽU UZVANICI

Sve je spremno za Clooneyjevo vjenčanje

26.09.2014 u 21:12

  • +17

Clooneyjevo vjenčanje

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Među prvim uzvanicima na vjenčanje Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin, koje će se održati u Veneciji, stigli su Cindy Crawford i Rande Gerber, koji će Georgeu biti kum, te Matt Damon i njegova supruga Luciana

Sutra će u Veneciji jedan od najpoželjnijih neženja George Clooney izgovoriti sudbonosno 'da'.

Glumac i lijepa odvjetnica libanonskog podrijetla već su stigli u Veneciju, a među prvima pridružili su im se Cindy Crawford sa suprugom Randeom Gerberom, Matt Damon sa suprugom Lucianom te Georgeov rođak Miguel Ferrer sa suprugom Lori, Ellen Barkin, Anna Wintour, Emily Blunt, Gabriel Byrne i mnoge druge slavne face.

Kako pišu strani mediji, očekuje se dolazak Angeline Jolie i Brada Pitta te Bona Voxa iz U2.

Slavlje bi trebalo trajati četiri dana. 

Oko 150 uzvanika u subotu oko 11 sati svjedočit će svečanoj ceremoniji vjenčanja u hotelu Aman Canal Grande. Slavlje će se u nedjelju nastaviti u hotelu Cipriani. Građansko vjenčanje par je isplanirao u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici koja se nalazi u palači iz 16. stoljeća, a tada će i cijeli centar Venecije biti zatvoren za prolaznike kako bi se paru osigurala privatnost i mir. 

Vjenčat će ih Walter Veltron, bivši gradonačelnik Rima i glumčev dugogodišnji prijatelj, a na raskošnoj svadbi pjevat će Andrea Bocelli.