MODNO NEPOGREŠIVA

Sve o stilu Kate Bosworth: Garderoba koju bi poželjela svaka žena

10.11.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Ako trebamo navesti jednu glumicu nepogrešivog modnog ukusa i stila, onda je to Kate Bosworth. 34-godišnja ljepotica koja je osvojila i Supermana definitivno je jedna od rijetkih zvijezda koje uvijek iznova oduševljavaju svojim stajlinzima na crvenom tepihu

Kada se Kate Bosworth 1998. pojavila u filmu 'Šaptač konjima', nitko nije mogao ni predvidjeti da će plavokosa ljepotica deset godina kasnije postati jedno od najutjecajnijih holivudskih lica za koje se trgaju vodeće modne kuće.

O tome koliko je inspirativna svjedoči i činjenica da lijepa glumica na prestižnim crvenim tepisima uvijek nosi kreacije s potpisom etabliranih dizajnerskih imena poput Oscara de la Rente, Rochasa, Alexandera McQueena, Calvina Kleina, Monsea i brojnih drugih.

  • +17
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna ljepotica, koju najviše pamtimo po ulozi u kino spektaklu 'Superman: Povratak', svoju je ljepotu i talent znala unovčiti i na modnoj sceni. Osim što joj za pojavljivanja na prestižnim festivalima dizajneri plaćaju ogromne svote novca ne bi li nosila upravo njihove haljine, Kate je bila i zaštitno lice za Calvin Klein Jeans, kozmetički brend Revlon te luksuzni brend torbi Coach.

  • +9
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američka ljepotica redovito oduševljava svojim spektakularnim modnim kombinacijama, a iako mnogi misle da to nije toliko teško kada iza nje stoji tim modnih stručnjaka, to baš i nije tako lak zadatak. Svim holivudskim glumicama barem se jednom pokrala greška, no ne i lijepoj Kate te se može pohvaliti iznimno ženstvenim i odmjerenim stilom.

  • +3
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Magazini FHM i Maxim plavokosu glumicu su nekoliko puta uvrstili na svoju listu najseksepilnijih žena svijeta, što ne čudi, s obzirom na to da se lijepa Kate svojedobno bavila i modelingom koji joj je otvorio mnoga vrata.

  • +14
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ona je jedna od onih ljepotica koje bez problema koketiraju s trendovima te je prava modna kameleonka. U jednom trenutku izgledat će poput filmske dive 50-ih, u drugom poput djevojčice, a zatim će sve oduševiti odvažnim rokerskim stajlingom.