ZAVIDNA KOLEKCIJA

Svi govore o upečatljivom kaputu Brigitte Macron

09.11.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Da posjeduje impresivnu kolekciju upečatljivih jakni i kaputa, prva dama Francuske Brigitte Macron dokazala je i tijekom službenog posjeta Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Francuski predsjednički par Macron trenutno boravi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te su imali priliku posjetiti Muzej Louvre Abu Dhabi u društvu marokanskog kralja Mohameda VI, kralja Bahreina Hameda bin Ise Al Khalife, afganistanskog predsjednika Ashrafa Ghanija i princa Abu Dhabija, Mohameda bin Zajeda Al Nahjana.

U društvu visokih političkih dužnosnika prva dama Francuske Brigitte Macron u obilasku postava muzeja u Abu Dhabiju zablistala je u elegantnom izdanju. Odlučila se za crne odjevne komade, poput bluze visoka ovratnika, hlača cigareta kroja i omiljenog modela cipela u špic.

Da ormar prve dame Francuske obiluje zanimljivim modelima jakni i kaputa, Brigitte Macron dokazala je u nekoliko formalnih prilika, a tijekom posjeta Ujedinjenim Arapskim Emiratima odlučila se za bijeli kaput do koljena sa svjetlucajućim nitima i detaljem upečatljivih crnih gumba.

Od svečane inauguracije Brigitte Macron vjerna je kultnoj bob frizuri koja je postala njezin zaštitni znak, a u posjetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima stvorila je stilski odmak odlučivši se za šinjon punđu.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: POOL

Iako redovito plijeni pozornost odvažnim izdanjima, poput onog na otvaranju međunarodnog festivala suvremene umjetnosti (FIAC) u Parizu, Brigitte Macron i ovaj je put odlučila igrati na kartu elegancije.

'Uvijek sam se puno trudila oko svog izgleda, pitajte moju djecu ili studente. Nikad ne bih izašla iz kuće a da ne provjerim kako izgledam i bez frizure. Jednostavno, to sam ja', otkriva bivša profesorica, a danas prva dama Francuske koja modnim odabirima ne prestaje intrigirati javnost.

  • +6
Modni stil Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia