U ČEMU JE TAJNA?

Svi ih žele: Ove su tenisice preplavile modnu scenu, a obožavaju ih i Hrvatice

18.03.2019 u 13:17

Bionic
Reading

Jennifer Lopez nedavno je viđena u popularnim tenisicama Alexander McQueen, iz kojih se u posljednje vrijeme doslovno ne skida, a istom modelu nije odoljela ni glumica Katie Holmes. Ove trendi tenisice potpuno su zaludile slavne, ali i domaće trendseterice

Pop zvijezda Jennifer Lopez uživala je s novopečenim zaručnikom Alexom Rodriguezom na romantičnoj večeri u Polo Baru u New Yorku, no za razliku od vrtoglavih štikli u kojima ju najčešće viđamo, izuzmemo li stajlinge za teretanu, slavna pjevačica ovog puta je za večeru odabrala udobne i trendi tenisice.

Riječ je o popularnim tenisicama Alexander McQueen s povišenim potplatom, koje izgledom podsjećaju na najprodavaniji Adidasov model Stan Smith, no za razliku od pristupačnog high street modela, cijena ovih dizajnerskih tenisica iznosi oko 3000 kuna.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

J.Lo je ove tenisice nosila i nekoliko dana ranije, tijekom povratka s romantičnih Bahama, na kojima ju je Rodriguez zaručio nakon dvije godine veze, a u istim tenisicama nedavno je viđena i holivudska slatkica Katie Holmes.

40-godišnja glumica viđena je u New Yorku u društvu kćeri Suri Cruise. Majka i kći za vikend su se spremale za 'bijeg' iz Velike Jabuke kako bi odmorile od paparazza i uživale u druženju. Dok je djevojčica nosila jednako trendi Adidasov model All Star, Katie je odabrala bijele tenisice Alexander McQueen s presijavajućim efektom na peti.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su ove tenisice predstavljene 2016. godine, još uvijek su jedne od najprodavanijih, a tome u prilog govore i brojne fotografije trendseterica na najpopularnijoj društvenoj mreži - Instagramu, ali i fotografije s gradskih špica diljem Hrvatske. Popularne tenisice obožavaju i brojne poznate Hrvatice. Bivša supruga Jerka Leke, Iva Šarić, pjevačica Maja Šuput i djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević, samo su neke od njih.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

odijelo + tenisice = 🤓🎉

Objavu dijeli I V A 🌷 (@_iva_saric_)