MAGNET ZA POGLEDE

Tajlandska ljepotica ostavila holivudske zvijezde u drugom planu

03.10.2018 u 17:20

Bionic
Reading

Pariški tjedan mode na kojem renomirana dizajnerska imena predstavljaju nove kolekcije u punom je zamahu, a nakon glamurozne Chanelove revije, svoju novu kolekciju predstavila je luksuzna francuska kuća Louis Vuitton na čelu s dizajnerom Nicolasom Ghesquièreom

Predstavljanje nove kolekcije namijenjene sezoni proljeće-ljeto 2019. godine s potpisom brenda Louis Vuitton očekivano nisu propustile brojne holivudske zvijezde i muze dizajnera Nicolasa Ghespierea.

  • +28
Poznati na Louis Vuitton reviji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sve do jedne, slavne dame na glamuroznoj reviji Louis Vuittona pristigle su u kreacijama s potpisom ove slavne francuske kuće, a titulu najbolje odjevene dame na reviji, prema mišljenju modne biblije Vogue, uvjerljivo je odnijela tajlandska glumica i model Urassaya 'Yaya' Sperbund.

  • +8
Urassaya 'Yaya' Sperbund Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ova 25- godišnja ljepotica s Tajlanda oduševila je uredništvo magazina Vogue pojavom u džemperu ukrašenom volanima i kariranim uzorkom koju je kombinirala s tartan suknjom i kožnim tajicama.

Svojim stajlingom Urassaya 'Yaya' Sperbund, prema riječima Voguea, uspjela je ublažiti futuristički dojam Ghesqiereovih kreacija, a umjesto odabira obuće s visokom potpeticom i dramatičnih sunčanih naočala, kakve su nosile brojne uzvanice, tajlandska ljepotica odlučila je igrati na kartu minimalizma odbacivši ideju nošenja nakita i neobičnih dodataka.

Dobitno izdanje zaokružila je popularnim modelom tenisica Archlight s trobojnim đonom i torbom Louis Vuitton u boji konjaka.