siguran odabir

Tajna besprijekornog stila lijepe trudnice: Haljina bez koje ne može

02.05.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Pop diva Beyonce svojom trudnoćom privlači poglede i znatiželju mnogih otkako je na senzacionalan način objavila da je u drugom stanju. Osim nagađanja oko spola njezinih još nerođenih blizanaca i mjesta na kojem će popularna obitelj živjeti, najčešća tema je njezin modni izričaj koji kritičari pomno prate od početka njezine trudnoće

Sve svoje bitne trenutke posljednjih mjeseci Beyonce je bilježila na svojoj društvenoj mreži, ali i pokazala da trudnoća ne mora biti dosadno razdoblje u kojem se žena neće moći odjenuti zanimljivo. 

Naime, pogleda li se malo pomnije profil na Instagramu poznate pop dive, na kojem gotovo svakodnevno objavljuje svoja trudnička odjevna izdanja, može se zamijetiti kako preferira jedan kroj haljine koji joj, moramo priznati, odlično odgovara.

Tako se 35-godišnjakinja uglavnom oslanja na duge haljine, pripijene uz tijelo kako bi naglasile trudnički trbuh, ali zato s izuzetno širokim rukavima koji joj daju posebnost i dozu elegantnosti.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Posljednje takvo izjadanje mogli smo vidjeti kada je prije izlaska pozirala u bordo haljini brenda Halston Heritage koje je sparila s trenutno vrlo popularnim, baršunastim, crnim sandalama i torbicom istog materijala i boje.

Samo nekoliko tjedana ranije, za Uskrs,  Beyonce se na obiteljskoj proslavi pojavila u gotovo identičnoj haljini samo ovoga puta u dnevnoj varijanti i drugačijoj boji. Odjenula je tada bijelu Mina Roe haljinu, a prilikom dogovora s dizajnerom Alessandrom Micheleom oko odjeće za američku premijeru filma 'Ljepotica i zvijer', preporučen joj je sličan kroj. 

Na fotografijama na službenoj stranici trudna Beyonce zablistala je tada u šifonskoj zelenoj Gucci haljini s dubokim dekolteom i cvjetnim detaljima te također predimenzioniranim rukavima.