hrabar izbor

Tako jednostavna, a efektna: Ni jedna haljina ne može zasjeniti ovaj model

06.09.2024 u 12:06

Bionic
Reading

Dakota Johnson pokazala je senzualni stajling odjenuvši zadivljujuću Gucci haljini s čipkastim detaljima na Bulgari zabavi tijekom Tjedna mode u New Yorku

Modna groznica trese New York, a uz Tjedan mode u gradu koji nikada ne spava održavaju se brojna druga modna događanja.

Zabava s poznatim gostima

Tako je Bulgari Studio party kojim je započeo New York Fashion Weekokupio slavna lica, a među njima je i bila i Dakota Johnson koja nije mogla proći nezapaženo. Glumici se pridružilo nekoliko poznatih zvijezda i gostiju, među ostalima Naomi Campbell, Paris Jackson i Olivia Culpo.

  • +3
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dakota u Gucci haljini

Glumica je zablistala u Gucci slip haljini vrlo senzualnoj i ukrašenoj prozirnim čipkastim detaljima, a svoj look dopunila je Bulgari nakitom i klasičnim sandalama s jednim, tankim remenom. Haljina bez rukava imala je lepršavu siluetu kao i V izrez, a ovaj stajling još jednom je pokazao zašto su slip haljine vječan komad u ormaru, model koji je vječno zavodljiv i laskav.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Kosu zvijezde serije 'Suspiria' s mekim valovima stilizirao je Harry Josh, a šminku umjetnica Quinn Murphy. A njezin stajling osmislila je stilistica Kate Young, koja je, između ostalih, također radila sa Scarlett Johansson i Julianne Moore.