NAJVEĆI TREND

Predviđanja su se obistinila: Ovo će biti hit boja u jesenskim danima

24.08.2024 u 19:45

Bionic
Reading

Svake u sezonu neminovno obilježi kakva trendovska nijansa, a dok u ljetnim danima još uvijek uživamo u lepršavim, cvjetnim haljinama, iza ugla već čekaju novi trendovi. A tako dobro izgledaju da ih je prava šteta ne prigrliti odmah

Trendovi boja obilježe baš svaku sezonu; od cipela i torbi pa do cjelokupnog izgleda koji uključuje i hlače, haljine i gornje dijelove.

No, trendovi boja su zapravo najzahvalniji trendovi jer omogućuju da ih se nosi mnogo prije brojnih drugih nadolazećih trendova za određenu sezonu, ali i da 'požive' nekoliko sezona. Naravno, uz vješto kombiniranje.

A neminovno približavanje jeseni potvrdilo je ono što su modni znalci nagoviještali još prošle jeseni. Već tada se počela sve češće isticati bordo boja, a posve tiho se spominjalo kako je to najveći trend boja u dolasku. I sada se to pokazalo itekako točnim.

Bordo je nova hit boja. Iako bogata i dominantna, ova elegantna nijansa obično se smatra bojom jeseni. Ipak, modni znalci vrlo rado je prihvaćaju i nose već cijelo ljeto. A upravo je to jak pokazatelj da će ta nijansa zaista biti posvuda kada počnu jesenski dani.

Prva naznaka rasta popularnosti bordo nijanse u svim njezinim oblicima bila je je modnim na pistama za jesen/zimu 2024. gdje su Gucci i Bottega Veneta, između ostalih, postavili temelje. A trendu se priklonilo više brendova, uključujuči Pradu i Ferragmo koji su bordo nijansu uvrstili u svojim jesenskim kolekcijama.

Osim toga, bordo je u posljednje vrijeme posvuda po crvenom tepih, ali i Instagram feedu. Stoga nema druge nego baciti oko na ključne bordo komade nosive već sada, pa kroz oblačne jesenske dane, preko hladnih zimskih pa sve do prvih proljetnih dana.

  • +10
Modni komadi u bordo nijansama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo