MOĆ ODIJELA

Teško je reći kojoj bolje stoji: Miley Cyrus i Irina Shayk iste večeri briljirale u modnom klasiku

11.02.2019 u 18:39

Bionic
Reading

Miley Cyrus, 26-godišnja glumica i pjevačica na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy blistala je u modnom klasiku za koji se iste večeri u Londonu na dodjeli nagrada Bafta odlučila i ruska ljepotica Irina Shayk

Poznata po smjelim i otkačenim izdanjima na svečanim događanjima, slavna Miley Cyrus u posljednje vrijeme oduševljava javnost jednostavnim no ništa manje efektnim stajlinzima.

Na crvenom tepihu glazbenih nagrada Grammy ovog je vikenda zavrijedila mjesto na listi najbolje odjevenih dama zahvaljujući odabiru crnog odijela s potpisom francuske modne kuće Mugler.

  • +5
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuto odijelo s detaljima u duhu mode 80-ih Miley je učinila itekako seksepilnim odabirom zahvaljujući odbacivanju ideje o nošenju košulje ispod blejzera naglašenih ramena, a osim odijelom Miley je oduševila javnost odabirom štikli s njezinim inicijalima u formi zlatnih potpetica.

Poput Miley, iste večeri u Londonu u sklopu dodjele nagrada Grammy u klasičnom crnom odijelu s potpisom britanske kuće Burberry zablistala je ruska ljepotica Irina Shayk.

  • +6
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Supruga slavnoga Bradleyja Coopera plijenila je poglede u odijelu strogih linija a blejzer je, poput Miley, odlučila nositi bez dodatka košulje.

Kreaciju s potpisom talijanskog Riccarda Tiscija Irina je naglasila sandalama s ručno našivenim kristalima dok je dekolte obogatila dodatkom decentne ogrlice sa zlatnim medaljonom.