DODJELA FILMSKIH NAGRADA

Tko je bio najbolje odjeven na sinoćnjem crvenom tepihu

18.01.2016 u 12:27

  • +31

Haljine s dodjele nagrada Critcs Choice Awards

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Druga velika dodjela filmskih i TV nagrada Critics' Choice Awards u ovoj godini nije bila ni približno glamurozna kao dodjela Zlatnih globusa, no to ne znači da su slavne glumice razočarale

Jedne od bolje odjevenih na crvenom tepihu Critics' Choice Awardsa bile su Rachel McAdams, Alicia Vikander, Rosie Huntington-Whitely i Kirsten Dunst, a jednostavnom elegancijom oduševile su Amy Schumer u bijeloj haljini Calvin Klein Collection i trudna Liv Tyler u crnom satenu.

U haljini boje crnog vina s tankim naramenicama i zlatnim remenom poglede je plijenila glumica Rachel McAdams. Prekrasna haljina ukrašena sitnim perlicama dizajnera Ellieja Saaba bila je pun pogodak zgodne glumice koja je u njoj izgledala poput prave holivudske dive.

Zvijezda serije 'Fargo' Kirsten Dunst zablistala je u Valentinovoj haljini na dodjeli Zlatnih globusa, a ništa manje spektakularan nije bio ni njezin modni odabir za dodjelu Critics' Choice Awardsa, Chanelova haljina s volanima u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća s izvezenim detaljima i satenskim štiklama Roger Vivier Couture.

Alicia Vikander najbolje je odjevena glumica u prošloj godini po mišljenju Vanity Faira. Talentirana Šveđanka pokazala se i kao zvijezda crvenih tepiha ove sezone. Muza modne kuće Louis Vuitton za sinoćnju je dodjelu iznenadila izborom - odlučila se za svjetlucavu haljinu Mary Katrantzou u kojoj je doslovce blistala od glave do pete.

Prelijepa manekenka Rosie Huntington-Whitely i ovaj je put pokazala nepogrešiv modni ukus odabravši elegantnu haljinu Saint Laurenta koju je upotpunila svjetlucavom torbicom i minimalističkim srebrnim sandalama istoga brenda.
Tko je sve oduševio, a tko podbacio na sinoćnjem crvenom tepihu, možete pogledati u našoj fotogaleriji.