NAGRADA ZA BRIGADU

Tko u Zagrebu ne bi poželio raditi u ovakvom uredu?

19.11.2015 u 15:42

  • +21

Ured Bruketa&Žinić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Uobičajeno je da uvijek više razmišljamo o tome kako je uređen prostor u kojem živimo i posvećujemo se njegovu uređenju, a kada stručnjaci kažu da je prostor u kojem radimo jedan od najboljih u regiji, to je sigurno lijepo za čuti

U Beogradu su dodijeljene BravaCasa Design Awards u organizaciji vodećeg srpskog časopisa za uređenje prostora BravaCasa, a agencija Brigada vratila se u Zagreb s nagradom u rukama.

U kategoriji najljepše uređenih poslovnih prostora u kojoj su nominirana rješenja iz cijele regije, nagradu je osvojila agencija Brigada za projekt ureda agencije Bruketa&Žinić OM u Zagrebu. Uz poslovne prostore, nagrade su dodijeljene u još četiri kategorije, za stan do 45 m2, stan od 45 do 100 m2, stan veći od 100 m2 te ugostiteljski objekt.


Agencija Brigada dobila je zadatak optimizirati postojeći ured stvoren od stare tvorniceu suvremen, funkcionalniji i ugodniji poslovni prostor, koji je u skladu s agencijskom kulturom i potiče kreativnost, a sve uz minimum uloženih financijskih sredstava.

Tako se na srednjoj etaži, koja je ujedno i glavni ulaz u agenciju, nalaze se uglavnom prostori namijenjeni klijentima i gostima. Glavni ulaz nije uobičajena poslovna recepcija. Voditeljica ureda sjedi za drvenim radnim stolom, a uokolo su razmještene stolice, restaurirani klasici hrvatskog i regionalnog dizajna. U prostoriji koja visi sa stropa, prozvanoj kutijom za nakit, smještene su nagrade čiji se obrisi samo naziru kroz poluprozirnu svjetleću oblogu.