tako chic

Trudnoću više ne skriva: Jennifer Lawrence ima odličnu alternativu za visoke potpetice

25.10.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence nedavno je službeno obznanila da je u drugom stanju. A dok iščekuje rođenje svog drugog djeteta, slavna glumica niže sjajne stajlinge

Jennifer Lawrence tijekom svog prvog pojavljivanja na crvenom tepihu otkako je objavila da je trudna po drugi put pokazala je vrlo elegantnu bijelu haljinu.

Diorova ambasadorica

Glumica iz serije 'Igre gladi' prisustvovala je premijeri dokumentarca o reproduktivnim pravima 'Zurawski protiv Texasa' na AFI Fest-u u srijedu u Los Angelesu. Ambasadorica Diora izgledala je vrlo chic u krem ​​haljini s otvorenim ramenima koja je stigla ravno s rujanske piste francuskog modnog brenda. Bijela haljina je imala crne gumbe, a crni kožni remen podigao je čitavu kombinaciju, naglasivši njezin već vidljiv trudnički trbuščić.

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Antonio Rosario / Tetra Images / Jade Tillman Belmes / Getty images / Steve Wood / Shutterstock Editorial / Launchmetrics.com/spotlig / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Alessandro Lucioni / Launchmetri / ShowBit / Profimedia

Nova frizura

Slavna 34-godišnja glumica izgled je upotpunila crnim balerinkama špic vrhova, a dugu plavu kosu jednostavno je raspustila. A ranije ovog tjedna promijenila je svoju prepoznatljivu frizuru, debitirajući sa svježe ošišanim šiškama.

  • +9
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Potvrda druge trudnoće

Inače, početkom ovog tjedna zvijezda filma 'No Hard Feelings' otkrila je da ona i suprug Cooke Maroney očekuju svoje drugo dijete.

Vijest je potvrdila u naknadno izbrisanoj objavi na Instagramu Voguea u kojoj je stajalo: 'Čestitke za Jennifer Lawrence! Oscarom nagrađena glumica čeka svoje drugo dijete sa suprugom, umjetničkim galeristom Cookeom Maroneyem.' Magazin je istaknuo da su predstavnici za medije potvrdili njezinu trudnoću.

Te iste večeri glumica je sama potvrdila vijest kada se pojavila s vidljivim trudničkim trbuščićem dok je išla na večeru sa suprugom u LA-u. Tada je bila ležerno odjevena u bijelu majicu kratkih rukava La Ligne, crvenu The Row vestu od kašmira prebačenu preko ramena, crnu maksi suknju s niskim strukom i natikače od brušene kože, sve također The Row.