uoči oi u parizu

U H&M stiže nova kolekcija sportske odjeće; pogledajte sve komade

24.07.2024 u 17:04

  • +17

Nova capsule kolekcija H&M-a

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Uoči Ljetnih olimpijskih igara u Parizu, H&M kroz liniju Move predstavlja novu, raznovrsnu kolekciju sportske odjeće prilagođenu pariškom stilu života. Od joga classova u Jardin du Luxembourg do odbojke na plaži pored Eiffelovog tornja i modnih šetnji kroz Le Marais, kolekcija H&M Move garantira udobnost i chic izgled, a u modnoj kampanji predstavlja ju zanosna Irina Shayk

Kolekcija uključuje crne SoftMove™ tajice za maksimalnu udobnost, kao i lagane biciklističke kratke hlače, šik capri hlače i regularne tajice. Zbog toga što su napravljene SoftMove™ tehnologijom, ovi komadi nude mekan završetak, bez šavova i daju osjećaj druge kože.

Kampanju predvodi ruski supermodel Irina Shayk, koja ističe spoj mode i sporta. 'Udobnost, stil i performanse - sve u jednom sportskom kompletu. Inspirirana Parizom, ali savršena za svakoga ko želi biti aktivan i u stilu', riječi su Marie Fredros, glavna dizajnerica u liniji H&M Move.

Pored SoftMove™ tajica, kolekcija sadrži funkcionalne, ali šik komade kao što su 'kettle bottle', torbu, oversized StormMove™ crvenu parku, narukvicu za zglob, DryMove™ rukavice za trčanje i niz majica, grudnjaka i naočala za sunce.

Ova kolekcija nudi ultimativnu kombinaciju performansi i stila za vaš aktivan način života - bez obzira na to kako se krećete.

Nova ženska capsule kolekcija iz linije H&M Move biti će dostupna u prodaji u web trgovini brenda od 25. srpnja.