ZASKOČILA OBOŽAVATELJA

U javnost procurio video plesa u krilu slavne pjevačice

07.06.2013 u 22:13

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Rihanna svojim odjevnim kombinacijama, golišavim fotografijama i ponašanjem ne prestaje šokirati javnost. Ovoga puta u centru pažnje našla se zbog plesa koji je izvela u krilu jednog obožavatelja

Strani mediji objavili su video iz 2011. godine gdje je Rihanna jednog svog obožavatelja razveselila plesom u krilu. Odjevena vrlo izazovno, u crni uski bodi, kožne detalje i mrežaste čarape, Rihanna je 2011. nastupala u Nizozemskoj, piše Daily Mail

U jednom trenutku obratila se publici i rekla: 'Nizozemska, potrebno mi je malo vaše pomoći. Ima li koji dečko koji mi želi pomoći?' Nakon toga Rihanna je odabrala jednog muškaraca iz publike kojemu su njezini zaštitari pomogli da se popne na pozornicu.

Pomalo zbunjeni obožavatelj nije skidao pogled Rihanne te je počeo pjevati s njom. Nakon toga ga je Rihanna gurnula prema dolje i natjerala da sjedne, a dok muškarac nije niti shvatio što se događa, Rihanna se popela na njega te počela izazovno plesati u njegovom krilu.

Sretnik kojemu je Rihanna zaplesala u krilu, na Twitteru znan kao GJ Kooijman, na toj popularnoj društvenoj mreži napisao je kako ga čudi što video do sada nije nigdje bio objavljen.