LIJEPA TRUDNICA

U jednom danu promijenila četiri jako dobro stylinga

04.03.2016 u 14:57

  • +4

Chrissy Teigen

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa trudnica, manekenka Chrissy Teigen oduševljava stylinzima na crvenim tepisima, ali i street styleom. Glamurozna ljepotica jedna je od bolje odjevenih holivudskih trudnica koja na svojim kombinacijama ništa ne prepušta slučaju

Manekenka koja sa suprugom Johnom Legendom čeka svoje prvo dijete - djevojčicu, trenutačno je zaposlena promoviranjem nove kuharice 'Cookbook' koja posljednjih tjedan dana ne silazi s liste najprodavanijih knjiga.

Ne čudi stoga što Chrissy blista, a pozornost plijeni i svojim sjajnim stylinzima. U jednom je danu zbog brojnih gostovanja u televizijskim emisijama promijenila četiri kombinacije i u svakoj izgledala senzacionalno.

Prvo izdanje bilo je jedno od ležernijih, crna košulja-haljina kratkih rukava uz koju je nosila čizme do poviše koljena, a styling je podigla crnom okruglom torbom. Umjesto raspuštene kose odučila se za pletenice omotane oko glave.

Sljedeća stanica bilo joj je gostovanje u ABC-jevoj emisiji u koju je stigla u uskoj tamnoplavoj haljini na bretele na koju je nosila sivi baloner, a look upotpunila klasičnim štiklama u boji kože.

Za gostovanje u emisiji Bravo's Watch What Happens Live odlučila se za crnu boju od glave do pete, pa je uz klasičan dugi vuneni kaput odjenula efektnu balon-haljinu na koju je nosila trendi visoke čizme. Kosu je raspustila, a usne naglasila crvenim ružem.

Zadnji outfit, u kojem se pojavila u emisiji The Daily Show with Trevor Noah, bio je ujedno i njezin najseksi look tog dana. Odjenula je crnu usku haljinu s otkrivenim ramenima koju je krasilo zanimljivo remenje na ramenima i iznad trudničkog trbuha, a sve je zaokružila minimalističkim crnim sandalama.