TRENDI IZDANJE

U korak s trendovima: Anitu Broadfoot osvojile 'ružne' sandale koje ne prestaju oduševljavati zaljubljenice u modu

31.05.2021 u 11:03

Bionic
Reading

Anita Dujić, odnedavno Broadfoot, bivša manekenka koja se godinama uspješno bavi dizajnom nakita, na društvenim mrežama svoje brojne obožavatelje često oduševljava svojim modnim izdanjima bez greške

Lijepa Trogiranka uvijek je u korak s trendovima, pa ne čudi da je po mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Ovoga je puta na svojem Instagram profilu sve opčinila još jednim izdanjem za koji je dobila samo pregršt komplimenata.

Lijepa Anita pobjegla je u Istru te uživala u šetnji, a usput se pohvalila i cool stajlingom kao stvorenim za ljeto.

Atraktivna brineta vješto je spojila ultimativni ljetni hit, lepršavu bijelu haljinu s najpoželjnijim sandalama oko kojih se vječito vode modne rasprave jer ih neke zaljubljenice u modu obožavaju dok ih druge ne podnose.

Tzv. 'ružne sandale', odnosno sportske sandale s remenima od meke tkanine i udobnim potplatima kakve smo nekoć samo viđali samo na turistima s ruksakom na leđima, postale su novi modni trend i unazad nekoliko sezona preplavile Instagram profile poznatih zaljubljenica u modu.

  • +6
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zgodna Anita, koja sa suprugom Duncanom Broadfootom odgaja dvogodišnju kćerkicu Lily, na društvenim je mrežama pokazala kako i ona nije ostala imuna na ovaj trend.

  • +6
'Ružne' sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o jednom od najvećih proljetno-ljetnih trendova koji se već prošle sezone počeo sramežljivo pojavljivati, no i ove će godine, kako najavljuju modni znalci, dominirati pa ukoliko cijenite udobnost, odmah ih spremite u online košaricu jer se prodaju vrtoglavom brzinom.