LIJEPA ŠPANJOLKA

Mislite da ružičasta bolje stoji plavušama? Stajling kraljice Letizije dokazuje da itekako dobro pristaje i brinetama

31.05.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Kraljica Letizia, španjolska modna ikona uvijek je besprijekorno odjevena, a po pitanju modnih odabira rijetko kada griješi

Markantna brineta može se pohvaliti sjajnom figurom pa se bez problema može upustiti i u modne eksperimente jer joj sve fantastično pristaje.

Bivša novinarka koja je prije udaje za kralja Felipea VI ostvarila impresivnu karijeru u medijima, ponovno je oduševila modnom kombinacijom koju je odabrala za svečanu paradu oružanih snaga koja se održala u Madridu.

Lijepa kraljica koju mnogi smatraju jedinom dostojnom konkurencijom Kate Middleton ili kraljici Maximi kad su u pitanju stilske igre, briljirala je u svijetloružičastoj haljini-kaputu duljine do ispod koljena.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval/Marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljiv kroj nadahnutom sakoom u nijansi ružičaste za koju je uvriježeno kako najbolje stoji plavušama, naglasila je put i kosu kraljice Letizije te se pokazala kao izvrstan izbor i za brinete.

Jednostavnu, ali vrlo efektnu kreaciju upotpunila je besprijekornom frizura, a lijepe zelene naušnice (Tous),stilettice i pismo torba od brušene kože u ružičastoj bile su točka na 'i' ovog elegantnog looka.

Kraljica Letizia koja s kraljem Felipeom VI ima dvije kćeri, princeze Leonor i Sofiju, nije pretjerivala s make upom, pa je diskretno naglasila oči sjenilom u tonovima ružičaste, a nosila je i zaštitnu masku zbog koronavirusa.