FANTASTIČAN STAJLING

U nju se gledalo: Chic cvjetna haljina Jennifer Lopez pun je pogodak

30.06.2023 u 08:33

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zanosna Jennifer Lopez velika je ljubiteljica ženstvenog modnog stila, osobito haljina, koje su njezin čest odabir za mnoge prigode

Slavna ljepotica, koja će ovoga ljeta proslaviti 54. rođendan, ponovno je bila mamac za poglede u još jednom besprijekornom izdanju koje se pokazalo odličnim izborom.

Lijepa Jennifer u glamuroznom izdanju krenula je u nabavku nove opreme za svoju luksuznu vilu koju je nedavno kupila sa suprugom Benom Affleckom. U jednom trenutku pop zvijezda je uočena kako isprobava luksuzne kade udobno se smjestivši u jednu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Kao i uvijek, J.Lo je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste u lepršavoj cvjetnoj haljini s efektnim detaljima u obliku volana, a ovu divnu kreaciju, koju bi svaka fashionistica voljela vidjeti u svojem ormaru, slavna Latina je zaokružila moćnom Guccijevom torbicom i dojmljivim sandalama platformama na petu od baršuna u puderastoj nijansi ružičaste.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Majka dvoje djece, 14-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, ovaj je genijalan look zaokružila i elegantnom punđom, sunčanim naočalama tankih metalnih okvira i pomno odabranim nakitom.