SEZONSKI ADUTI

U ovih pet modela hlača sada se najviše isplati investirati: Izdvojili smo najljepše verzije s polica trgovina

03.07.2021 u 20:44

Bionic
Reading

Nakon što su zimskim mjesecima uslijed globalne pandemije i većeg boravka u domu dominirale trenirke, u aktualnoj sezoni nalaze se na zasluženom odmoru. Želja za nošenjem različitih modela hlača sve je izraženija, a val modnog optimizma koji je zavladao s porastom temperatura ne pokazuje znakove stajanja

Udobne modele jogger hlača kakvi su u zimskim mjesecima trijumfirali na modnoj sceni zamijenili su neki novi. Osim stajlinga modnih zaljubljenica s Instagrama, navedeno dovoljno sugerira aktualna ponuda na policama trgovina.

Od elegantnih odijelo hlača do casual cargo modela, ovoga ljeta svatko će pronaći idealan model za sebe, a svakom od njih zajednički je statement izgled.

Vodič za najpopularnije modele hlača u ljetnoj sezoni

Uredske hlače

Široke nabrane hlače, poznate i kao uredske, ove sezone uživaju veliku popularnost na modnoj sceni, a da je riječ o svestranom odjevnom komadu svojim stajlinzima svakodnevno dokazuju modne ovisnice s Instagrama. U casual varijanti čine savršenog stilskog partnera baznim komadima poput obične bijele majice i klasičnim modelima obuće poput bezvremenskih bijelij tenisica. Njihov predimenzionirani dizajn brojne dame trude se dodatno naglasiti širokim komadima poput košulja i prevelikim modelima sakoa u maniri 80-ih, a brojni brendovi ove sezone potrudili su se da na policama njihovih trgovina ne manja zanimljivih inačica ovih popularnih hlača.

  • +5
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Cargo hlače

Nalik proteklim sezonama, brojni brendovi i ovoga su puta u svoje kolekcije uvrstili dobro znane modele hlača kojima popularnost ne jenjava.

Riječ je o takozvanim cargo modelima hlača, prepoznatljivim po velikim džepovima na bočnim stranama nogavica i zemljanoj paleti boja. Nekoć sastavni dio radne ili vojničke odore, cargo hlače prevalile su velik put postavši punopravne članice modne scene, a i ove sezone krase police trgovina predstavljajući idealnu alternativu trapericama.

  • +48
Udobne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Hlače cvjetnog uzorka

Svake godine sezonom proljeće/ljeto tradicionalno dominira cvjetni uzorak, a ovaj neprolazni modni trend, osim na haljinama, danas je najpoželjniji u formi različitih modela hlača. Svojim aktualnim kolekcijama navedeno su potvrdili veliki brendovi današnjice poput Oscara de la Rente o španjolskoga Loewe na čelu s britanskim dizajnerom JW Andersonom.

  • +11
Hlače cvjetnog uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Rastezljivi modeli hlača

Udobnost je i dalje visoko na listi priroriteta modnih kupaca diljem svijeta, a ove sezone kada govorimo o najpopularnijim modelima hlača izdvajaju se verzije stvorene od rastezljivih materijala koji se posebno prilagođavaju figuri. Nalik protekloj sezoni, modeli stvoreni od rebrastih tkanina i dalje slove za najpoželjnije, a osim udobnosti svakom osmišljenom stajlingu daruju dozu luksuza.

  • +3
Rastezljive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Lanene hlače

Lagane, prozračne i elegantne – lanene hlače idealan su modni trend za ljeto. Lako se uklapaju u različite stajlinge, a osim što predstavljaju neprolazan modni trend, obožavat ćete ih i zato što su, prije svega, iznimno udobne.

  • +16
Lanene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije