simbol tihog luksuza

U ovim chic cipelama slavne ljepotice pronašle su savršenu alternativu neudobnim štiklama

09.07.2024 u 06:18

Bionic
Reading

Istina je da ima nešto posebno u cipelama na nebeski visoku petu, ali mnogima je količina neudobnosti s kojima one dolaze potpuno neprihvatljiva. Srećom, postoji odlična alternativa

Ako ste u potrazi za elegantnim cipelama u kojima ćete izgledati otmjeno i s daškom glamura, a ne želite provesti sate i sate na visokim petama, modeli sa ženstvenom kitten potpeticom savršen su odabir.

Chic cipele s ovom uskom i niskom petom doživjele su svoje zlatno doba 1990-ih, a sve su veći hit posljednjih godina, u kojima se naglasak stavlja prvenstveno na udobnost. No u širokoj ponudi izdvaja se jedan dizajn.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Naime u posljednje vrijeme sve su popularnije cipele s kitten petom u bijeloj boji te su postale pravi simbol tihog luksuza i omiljen dodatak minimalističkim izdanjima zvijezda na crvenom tepihu.

Selena Gomez nosila je ovaj stil na Filmskom festivalu u Cannesu, stilizirajući cipele s kitten petom s all white kompletom suknje i veste ukrašenih volanima i velikim gumbima. Model slingback sandala koji je izabrala potpisuje Roger Vivier, a ističu se kontrastnim crnim remenčićima i petom.

Ova chic niska peta as je iz rukava i Belle Hadid - pri odlasku iz hotela Martinez 19. svibnja uočena je u Jacquemusovim hit sandalama Les Doubles. Potpuno bijelom verzijom naglasila je zavodljiv model midi haljine iz Jacquemusove nadolazeće kolekcije, a dominaciju bijele razbila je tirkiznom torbicom Le Bambino.

Očigledno je da su bijele cipele s kitten petom novi trend sezone. Naime, osim Jacquemusa, neodoljive verzije donosi niz drugih luksuznih modnih kuća. Miu Miu dizajnirao je glamurozan model sa zlatnim logom i špic vrhom, Prada donosi cipele koje su oličenje minimalističke elegancije, a ljubiteljice ženstvenog stila na svoje dolaze modelom Manola Blahnika, obogaćenog mašnom.

Alaia je već uobičajeno otišla korak dalje i predstavila bijele slingback cipele s prizornim obrubom, a nešto drugačije donosi i Coperni modelom s patentnim zatvaračem.

Kada je riječ o cjenovno pristupačnijim bijelim cipelama s kitten petom, ističe se udoban slingback model iz Manga za 59,99 eura, a koji raskošnim remenom i srebrnom kopčom ni po čemu ne zaostaje za luksuznim komadima.

  • +4
Bijele cipele s kitten petom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo