NOSIVE I ELEGANTNE

S francuskih ulica do vašeg ormara: Chic sandale za svaki dan

28.06.2024 u 06:31

Bionic
Reading

Smeđe sandale odlična su alternativa crnim modelima i sjajan adut za dane u kojima vam nedostaje modne inspiracije

Smeđa boja odavno je prepoznata kao jedan od simbola tihog luksuza i ponajbolji način da svoj outfit začinite naizgled skupocjenim komadima, a ljetne sandale u ovoj neutralnoj nijansi posebno su dobrodošle.

Osim što izgledaju puno skuplje od cijene po kojoj ćete ih kupiti, smeđe sandale odlično će vam poslužiti kao alternativa klasičnim crnim modelima, koje svatko ima barem jedan par.

Uz to su i pun pogodak za sve ljubiteljice minimalističkog stila, ali i za fashionistice opčinjene stilom chic Francuskinja koje su odavno prepoznale modnu vrijednost ovih modela.

Među najpoželjnijim modelima su ribarske smeđe sandale The Rowa (općenito jedan od najtraženijih komada ovog ljeta) te Birkenstockove prepoznatljive natikače, posebno obožavane u ovoj nijansi.

Pronaći ćete ih i u ponudi Manga, H&M-a i Zare, koji ih donose u raznovrsnim modelima po pristupačnim cijenama - do klasičnih japanki i onih s kitten petom preko komada obogaćenih trendi zlatnim detaljima do divnih slingback cipela koje osvajaju elegancijom i udobnosti.

S obzirom na to da ćete ih lako uskladiti s gotovo svim komadima u garderobi, a posebno onima u tonovima bijele, krem i smeđe, ovakve sandale garancija su nosivosti iz dana u dan te izvrsna investicija koja odolijeva prolaznosti trendova.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...