wales bonner

Obožavateljice 'sambica' poludjet će za ovim sandalama iste dizajnerice

21.06.2024 u 12:04

Bionic
Reading

Dizajnerica nekih od najpopularnijih modela Sambi održala je vlastitu modnu reviju na kojoj su najviše pozornosti privlačile tenisice i sandale unikatnih silueta

Modna dizajnerica Grace Wales Bonner vjerojatno nije ni slutila da će redizajnom retro Adidasovih Samba tenisica osmisliti kultni komad koji će u potpunosti zaluditi modni svijet. Sada je spremna učiniti isto s najnovijom autorskom kolekcijom.

Naime, nakon što su brojni modeli ovih popularnih tenisica, nastalih u suradnji s Bonner, Adidasu donijeli multimilijunsku zaradu i postali modne ikone, dizajnerica se okrenula predstavljanju vlastite kolekcije proljeće-ljeto 2025.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

U Musée des Arts Décoratifs u Parizu dizajnerica je iskoristila slavu i status koji trenutno uživa u modnom svijetu te pred nekolicinom probranih gostiju i novinara predstavila komade kojima je uspjeh - zagarantiran.

U prvom planu bila je, očekivano, obuća. Bonner nije razočarala. Niski modeli laganih tenisica i moderne siluete sandala nikog nisu ostavili ravnodušnima spojem minimalizma i besprijekorne elegancije.

Posebnu pozornost zavrijedile su tenisice visine iznad gležnja, u verziji od kaki antilopa i bijelog završetka te u stilu Country Low, koji je u pravo Bonner osmislila i premijerno predstavila.

No, kada je riječ o ljetnoj obući, sandale su zaista nešto posebno. Beskompromisno udobne i vizualno neodoljive - od bijelih natikača do peep-toe cipela zmijskog uzorka - proslavljena dizajnerica zaista je otišla korak dalje i pružila nam priliku da svoju modnu kolekciju obogatimo modelima koji su prvi korak ka posve novom modnom izričaju.

  • +8
Wales Bonner - kolekcija proljeće-ljeto 2025. Izvor: Profimedia / Autor: Pixelformula / Sipa Press / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...