glamurozan model

Dostojna zamjena za štikle: Kraljica Letizia nosi sandale savršene za svaku priliku

26.06.2024 u 10:02

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA R. DEL CAMPO / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA canva

Bionic
Reading

Lijepa Španjolka osvanula je u ravnim sandalama zlatnih remenčića obogaćenih sitnim cirkonima - modeli koji vrlo uspješno služi kao zamjena i za najglamuroznije štikle

Španjolska kraljica Letizia posljednjih tjedana primorana je nositi isključivo ravnu obuću kako bi smanjila posljedice zdravstvenih poteškoća izazvanih dugogodišnjim nošenjem visokih potpetica. Nakon što smo je dugo vremena viđali isključivo u ortopedskim tenisicama, pronašla je elegantnije rješenje za ljeto.

Lijepa Španjolka po visokim je temperaturama odlučila odbaciti svoje omiljene niske bijele tenisice i zamijeniti ih predivnim modelima ravnih sandala, kojima ne žrtvuje svoje zdravlja, a niti visoki stil po kojem je poznata.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Dobro je znano da je španjolska monarhinja jedna od najbolje odjevenih aristokratkinja na svijetu, koja nas nikad ne razočara svojim besprijekorno elegantnim, minimalističkim stajlinzima.

U jednom takvom zablistala je i na sastanku u Madridu s predstavnicima organizacije FAD Youth Foundation Board of Trustees, noseći outfit koji je vrelo inspiracije za modne zaljubljenice.

Kraljica Letizia odjenula je sivo-ljubičastu midi haljinu asimetričnog kroja i srednje dugih rukava te elastičnog pojasa koji je naglasio njenu vitku liniju. Ovaj komad potpisuje brend Adolfo Dominguez, a prodaje se po cijeni od 269 eura.

Uz nju je uskladila clutch torbicu iste boje te ključni komad stajlinga - ravne sandale zlatnih remenčića.

Ove udobne sandale predivnog dizajna potpisuje brend Pedro Garcia, koštaju 450 eura, i ističu se neobično glamuroznim tankim remenčićima zlatne boje i sitnih cirkona - dizajnom dostojnim svake prigode!

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial /Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Upravo su zlatne sandale među najtraženijima ovog ljeta. Nose ih holivudske zvijezde od Jennifer Lopez do Emily Blunt, slavna lica poput Ivanke Trump te kraljica Letizia koju smo već imali prilike vidjeti u sličnim modelima. Gotovo da ne postoji luksuzni brend koji u najnoviju kolekciju nije uvrstio barem jedan par u ovom glamuroznom dizajnu, a široku ponudu pronaći ćete i u popularnim modnim trgovinama.

podižu svaku stajling

Svi su ludi za ovim sandalama: Ovo su najljepši modeli po pristupačnim cijenama

Pogledaj galeriju