Ekskluzivno gurmansko iskustvo

U prekrasnoj Villi Rose na Koločepu chef Ivan Pažanin predstavio novu a la carte sezonu

24.06.2024 u 17:01

  • +7

Vila Ruža

Izvor: Cropix / Autor: Cropix, Tonči Plazibat

Bionic
Reading

Ekskluzivno gurmansko iskustvo na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu

U predivnom okruženju Ville Rose, smještene na morskoj stijeni pitoresknog otoka Koločep, chef Ivan Pažanin pripremio je nezaboravni kulinarski show pod nazivom 'Lito na pjatu' kojim se predstavlja nova sezona restorana, koji je sada dostupan gostima i kao a la carte restoran. Villa Rose bila je spektakularna morska kulisa za gastronomsko putovanje koje je predvodio poznati hrvatski chef predstavljajući vrhunsku gastronomsku ponudu kreiranu za ovu večer. Iza gastro ponude Ville Rose stoje kulinarski eksperti s međunarodnim iskustvom koji kreiraju impresivnu ponudu hrane, pripremljenu od uvijek svježih lokalnih namirnica. Uz odličnu hranu, goste očekuje selekcija vrhunskih hrvatskih i svjetskih pića, a ono što uvijek izaziva najveću pozornost je bogata vinska lista najboljih hrvatskih vina po kojima je Hrvatska poznata i u svijetu, a koja se u Villi Rose pomno uparuje s jelima. Besprijekorna usluga i jedinstvena atmosfera ono su što nadopunjava gastronomsko putovanje kroz novu hrvatsku kuhinju satkanu od tradicionalnih elemenata.

Villa Rose ponovo započinje eru kao a la carte restoran, a ekskluzivno gurmansko iskustvo na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu pozicionirat će ponovo Villu Rose u sam vrh gastronomske scene.

'Iznimno smo ponosni na ovu večer, ali i na sve večeri koje su joj prethodile. Uigrani tim stoji iza kuhinje i posluživanja evenata, vjenčanja i zabava, a od sada i iza a la carte ponude restorana. Ova večera bila nam je prilika da se predstavimo svim zaljubljenicima u dalmatinsku kuhinju, željnima autohtone hrane i originalne priče ovog područja, uz savršenu kulisu Ville Rose. Kako bismo se približili svim zainteresiranim posjetiteljima, koristimo aplikaciju Open Table, gdje u svakom trenutku možete provjeriti raspoloživost i rezervirati savršeno mjesto za ljetni ručak ili večeru okupanu jedinstvenim zalaskom sunca.' – izjavio je ovim povodom direktor hotela TUI BLUE Kalamota Island Marin Kurelić, TUI Hotels Croatia

Villa Rose je prekrasno imanje udaljeno svega 11 kilometara od centra Dubrovnika, datira iz 1930-ih godina. Svaki centimetar vile odiše europskom elegancijom koja ostavlja bez daha, a nastala je kao simbol ljubavi dubrovačkog trgovca koji je vilu darovao svojoj voljenoj ženi. Okružena zelenilom borova i čarobnim plavetnilom Jadranskog mora, ova gotovo sto godina stara šarmantna ljepotica odličan je odabir za ručkove, večere, privatna i poslovna događanja. Restaurant i lounge bar Villa Rose, destinacija je za hedonizam i mjesto gdje važni trenuci postaju najljepše uspomene.

Restoran i lounge bar Villa Rose jedan je od dva restorana TUI BLUE Kalamota Island Resorta. TUI BLUE Kalamota Island Resort je destinacija koja nudi sve što je potrebno za savršen ljetni odmor na otoku Koločep, gdje 200 stanovnika i gosti uživaju u prekrasnoj simbiozi šumske vegetacije, pješčanih plaža i spomenika kulture. Hoteli TUI BLUE gostima pružaju gastronomska iskustva s lokalnim štihom, uključujući autentična regionalna jela. TUI BLUE je globalni brend vodećeg portfelja hotela za slobodno vrijeme TUI Hotels & Resorts (TUI Grupa) s više od 90 hotela diljem svijeta. U portfelju upravljaju s vrhunskim smještajnim kapacitetima na atraktivnim lokacijama Makarske rivijere i dubrovačkih Elafita. Svi hoteli u portfelju grupacije posluju pod globalnim lifestyle hotelskim brendom TUI BLUE, koji nudi putnicima orijentiranim na iskustvo hotelski proizvod prilagođen njihovim individualnim potrebama.

sve osim nogometa

Učitavanje...