DAŠA ŽUKOVA

U ultrakratkoj haljini: Bivša supruga Romana Abramoviča blista u trudnoći

26.07.2024 u 08:28

  • +3

Daša Žukova i Stavros Niarchos II

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Daša Žukova (43) ovih dana puni baterije u Grčkoj, kamo se uputila u društvu drugog supruga, milijardera Stavrosa Niarchosa II

Lijepu Ruskinju bilo je nemoguće ne primijetiti dok je u chic ljetnom izdanju uživala u šetnji po grčkom otoku Specesu.

Bivša supruga Romana Abramoviča izgledala je prelijepo uz supruga, grčkog milijardera.

Kolekcionarka umjetnina rođena u Moskvi blistala je u minimalističkoj crnoj mini haljini i trendi sandalama, a trudnički trbuščić otkrio je da sretni roditelji iščekuju treće dijete.

Poznata ljepotica svoj je trudnički look upotpunila zlatnim naušnicama, a za romantični izlazak kosu je oblikovala u blage valove. Stavros, inače partner u investicijskoj tvrtki Eothen i nasljednik ogromnog bogatstva brodovlasničke obitelji Niarchos, izgledao je opušteno u košulji na bijele i plave pruge.

Otmjeni look upotpunio je tamnoplavim hlačama, krem ​​natikačama i dizajnerskim sunčanim naočalama.

Podsjetimo, Daša se udala za Stavrosa (39) u St. Moritzu u siječnju 2020., nakon što je njezin razvod od bivšeg vlasnika Chelseaja okončan 2019.

U iščekivanju prinove

Sin Philip Stavros Niarchos rođen je 2021., a drugo dijete, kćer Victoriju, dobili su 2023.

Filantropkinja također ima dvoje djece s bivšim suprugom - Aarona Alexandera i Leah Lou.

Stavros je prije bio u vezi s Paris Hilton, od kraja 2005. do ožujka 2007. Inače, Daša, koja je odrasla u SAD-u, kamo se nakon razvoda roditelja preselila s majkom Elenom, molekularnom biologinjom, dobro je poznato ime u umjetničkim, ali i elitnim krugovima. Pokazala se vrlo uspješnom kao osnivačica dobro prihvaćenog umjetničkog časopisa Garage te kao suosnivačica i prva ulagačica u online umjetničku tržnicu Artsy, zbog čega je s vremenom postala kreatorica ukusa među kolekcionarima i u svom društvenom krugu.