MODNA RECIKLAŽA

Ugledala se na šogoricu: Meghan Markle za božićni ručak kod kraljice iz ormara izvukla staru haljinu

20.12.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Iako je ove godine Meghan Markle poprilično istopila kraljevski budžet, osiguravajući si garderobu od glave do pete kakva priliči jednoj vojvotkinji, bivša glumica iznenadila je sve pojavivši se na božićnom prijemu kod kraljice u već viđenoj haljini iz vremena kada još nije poznavala svog sadašnjeg supruga, princa Harryja

Članovi britanskog kraljevstva okupili su se u srijedu u velikom broju u Buckinghamskoj palači na tradicionalnoj večeri kraljice Elizabete II. Bio je to prvi susret vojvotkinja Kate Middleton i Meghan Markle otkako su kraljevskim kuloarima počele kružiti priče o njihovoj velikoj svađi, stoga je cijeli svijet sa zanimanjem pratio razvoj događanja.

Na božićnu večeru došli su i princ Philip, princeza Anne i njezin suprug Timothy Lawrence, princeza Beatrice, princ Andrew, princ Charles te daljnji članovi monarhije, a među prvima su u palaču stigli princ William, Kate Middleton te princ George i princeza Charlotte.

  • +11
Britanska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ubrzo zatim na božićni prijem kod kraljice u svom automobilu dovezli su se i princ Harry i Meghan Markle, a vještom oku modnih stručnjaka nije promaknuo Meghanin stajling koji se jedva nazirao iza prozorskih stakala. Lijepa trudnica, koja s princem Harryjem iščekuje njihovo prvo dijete, smiješila se paparazzima koji su se okupili ispred vrata Buckinghamske palače, a ovratnik haljine koju je odabrala za božićni ručak otkrio je kako je riječ o kreaciji s potpisom modne kuće Erdem, koju je već ranije nosila.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o crnoj haljini s cvjetnim uzorkom iz Erdemove kolekcije za proljeće/ljeto 2015. koju je 37-godišnja vojvotkinja nosila u siječnju 2016. godine tijekom gostovanja u emisiji 'The Today Show', a stajling je začinila dijamantnim naušnicama s potpisom kuće Cartier.

No nije Meghan jedina koja je reciklirala haljinu iz prošlosti. Ako bismo trebali proglasiti majstoricu tog zanata, to bi zasigurno bila Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea je za susret s kraljicom odjenula haljinu ružičastu haljinu, za koju se vjeruje da je riječ o istoj kreaciji s potpisom Stelle McCartney u kojoj je prvi put viđena 2011. godine.

Božićnom ručku kod kraljice nije prisustvovala vojvotkinja Camilla jer se liječi od jake prehlade, a među pristiglim članovima kraljevske obitelji također nisu viđeni princeza Eugenie i njezin šogor Jack Brooksbank, koji se nedavno u dvorcu Windsor vjenčao s princezom Beatrice. Priprema je ovo za božićno obiteljsko slavlje u Sandringhamu, gdje će svi članovi kraljevstva provesti nekoliko dana u rezidenciji kraljice Elizabete.