vatreni stajling

Upečatljivo izdanje: Zgodna HRT-ovka privlačila poglede u crvenom odijelu

09.10.2024 u 23:20

Bionic
Reading

Bivša hrvatska Miss Universe i mnogima omiljena loto djevojka privukla je pažnju na proslavi 75 godine postojanja Dalekovod u zagrebačkom HNK-u u srijedu nevečer. Jelena Glišić zablistala je u crvenom izdanju

Jelena Glišić svma je dobro znano lice s malih ekrana, a prema mišljenju mnogih i jedna od naših najatraktivnijih misica.

Večeras je odradila jedan od svojih voditeljskih angažmana, a za tu prigodu izabrala je elegantno, crveno odijelo koje na svojevrstan način simbolizira žensku moć i snagu, uz odmjeren i profinjen dekolte. Odjevnu kombinaciju upotpunila je crnom bluzom ispod sakoa i crnim salonkama visokih potpetica. Odlučila se za decentu šminku, a nokte je uskladila s bojom odijela.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Neobičan outfit

Simpatična voditeljica i loto djevojka, koja je svojedobno bila okrunjena titulom Miss Universe, nedavno je bila zvijezda zagrebačke špice zbog svog neobičnog outfita. Osvanula je u chut thaiju, tradicijskoj tajlandskoj nošnji, a nosila ju je povodom prvog Thai festivala u Zagrebu. Dok je prolazila trgom za njom su se svi okretali.

Jelena je uvijek dotjerana, elegantna i glamurozna, a premda ne nosi naglašeno seksi garderobu, uvijek bira komade koji ističu liniju kojom se itekako može pohvaliti.

LICE S MALIH EKRANA

Jelena Glišić kakvu još nismo vidjeli: Zagrebačkom špicom prošetala u netipičnom izdanju

Pogledaj galeriju