MILITARY SEKSIPIL

Uskom kožnom haljinom naglasila prekrasnu liniju

17.10.2016 u 13:52

Jessica Biel

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U povodu promocije filma 'The Book of Love', 34-godišnja glumica Jessica Biel na crvenom tepihu pojavila se u seksi kožnoj haljini kojom je istaknula vitku liniju

Na premijeru svog novog filma održanoj na filmskom festivalu u New Orleansu Jessica Biel, u društvu supruga Justina Timberlakea, na festivalskom crvenom tepihu pojavila se u izazovnoj kreaciji koju potpisuje turski dizajner Zeynep Arcay.

Riječ je o potpuno kožnoj haljini maslinastozelene boje koja je, zahvaljujući uskom kroju, u potpunosti naglasila njenu zavidnu liniju, a ističe se detaljima poput jednog dugog rukava i volanom na ramenima. Mini haljina u kombinaciji s nude cipelama u prvom su planu glumičine vitke noge. Seksipilnu military vibru koju je davala haljina turskog dizajnera upotpunila jeclutchem identične nijanse, a oči naglasila sivom bojom.

Biel je odlučila odlučila igrati na kartu ležernosti kad je kosa u pitanju - zaokruživši kombinaciju raspuštenom i lagano valovitom frizurom sa šiškama.


Turski dizajner Zeynep Arcay, koji je nepoznat široj javnosti, na Instagramu je objavio da je jako ponosan što je slavna glumica odabrala baš njegovu haljinu.