zanimljive suradnje

Uskoro ćemo ih viđati na svakom koraku: Ovo su najnoviji hit modeli tenisica

07.03.2024 u 06:14

Bionic
Reading

Gradskim ulicama ovog će proljeća dominirati i neki od novih modela tenisica koje nam donose omiljeni brendovi u skladu s aktualnim trendovima

Uz mnogobrojne retro modele tenisica i reinterpretacije klasičnih modela, ovog proljeća stiže nam i nekoliko novih dizajna koji već sad uživaju status najpoželjnijih modnih komada.

Među njima je uzbudljiva suradnja slavnih brendova New Balance i Miu Miu, najnovije kreacije Walesa Bonnera i Adidasa te spektakularni novi modeli Diora, ali i mnogih drugih u koje ćete se, bez imalo sumnje, zaljubiti na prvi pogled.

Retro tenisice koje ćemo posvuda viđati Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

New Balance x Miu Miu

Smeđe tenisice već su se nametnule kao jedne od najpoželjnijih ovog proljeća. Gotovo da ne postoji brend koji nije izdao barem jedan novi model u ovoj boji, a čini se da je najuspješnija bila suradnja New Balancea i talijanske modne kuće Miu Miu donoseći nam redizajn kultnih tenisica za trčanje New Balance 530.

Ovaj model potječe iz 1992. godine, a već ga je nosila okorjela zaljubljenica u tenisice Kendall Jenner.

Ove sezone model 530 SL ima minimalističku estetiku i izuzetno je lagan, što ga čini besprijekorno udobnim. Na tržištu su trenutno tri verzije - smeđa i bež od brušene kože rabljenog izgleda te model od brušene kože i mreže u crnoj i bijeloj boji.

Dior B9S

U skladu s povratkom skejterskih tenisica, u Dioru su odlučili kreirati luksuzne modele ove casual obuće te su na modnoj reviji proljeće-ljeto 2024. predstavili model B9S u šest varijanti - od neonske zelene, preko elegantne sive, do upečatljive plave s mrljicama.

Vans Speed LS

Naravno, nove skejterske tenisice donosi nam i Vans, pravi simbol ovog trenda i pokretač njegova povratka.

Vans se odlučio vratiti u 90-e godine te je predstavio minimalističku verziju modela Speed LS, koji je žario i palio modnom scenom 1998. godine. Ove godine nosimo ga s antilopom, mrežastim detaljima i efektnim ljubičastim ukrasima koji zrače mladenačkom vibrom.

Asics x Kiko Kostadinov

Ljubiteljice šarenih tenisica dolaze na svoje novim modelima nastalima u suradnji Asicsa i Kika Kostadinova. Napravljen u klasičnom stilu za trčanje, model US4-S Gel-Terrain neće vas iznevjeriti u sportskim aktivnostima, ali ni u šetnji gradskim ulicama jer su ovakve tenisice i dalje iznimno poželjan dodatak street style kombinacijama.