NEPORECIVA SLIČNOST

Već viđen dizajn: Vjenčanica Meghan Markle identična je onoj Jennifer Lopez

  • I. But.
  • Zadnja izmjena 21.05.2018 22:54
  • Objavljeno 21.05.2018 u 22:54
Bionic
Reading

Fanovi Meghan Markle i princa Harryja uočili su kako je vjenčanica koju je za vojvotkinju od Sussexa dizajnirala modna kuća Givenchy identična onoj koju je Jennifer Lopez nosila u filmu iz 2001. 'Vjenčanje iz vedra neba', dok su drugi lijepu mladenku usporedili s Disneyjevom Pepeljugom

Kraljevsko vjenčanje izazvalo je posljednjih dana opći kaos na društvenim mrežama. Fanovi kraljevskog para ne prestaju komentirati detalje vjenčanja, pogotovo spektakularnu vjenčanicu o kojoj se dugo špekuliralo kako će izgledati. Čak ni nakon vjenčanja nisu se umirili komentari o jednostavnoj svilenoj haljini koju je za vojvotkinju od Sussexa dizajnirala modna kuća Givenchy.

Fanovi Meghan Markle primijetili su kako vjenčanica neodoljivo podsjeća na onu koju je u filmu 'Vjenčanje iz vedra neba' nosila glumica Jennifer Lopez. I uistinu, obje vjenčanice napravljene su od elegantne svile, imaju profinjeni takozvani 'bateau' izrez na vratu, duge rukave te su identičnog 'A' kroja.

'Je li još netko dobio J.Lo vibracije od haljine Meghan Markle?', 'Uh, vidjeli smo J.Lo u toj haljini u 'Vjenčanju iz vedra neba'', 'Kraljevska vjenčanica Meghan Markle izgleda poput one koju je Jennifer Lopez nosila u filmu 'Vjenčanje iz vedra neba'', 'Misli li još netko da Meghan izgleda poput J.Lo u 'Vjenčanju iz vedra neba?'', glasili su neki od twittova.

'J.Lo ja sam tvoja ogromna obožavateljica. Upravo gledam kraljevsko vjenčanje. Meghanina vjenčanica je prekrasna', napisala je jedna oožavateljica koja je tijekom kraljevskog vjenčanja među prvima primijetila sličnost između haljine Meghan Markle i one koju je u filmu iz 2001. nosila Jennifer Lopez, utjelovivši planericu vjenčanja Mary Fiore.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Jednostavan i elegantan dizajn Givenchyja... no rekla sam sama sebi 'Vidjela sam već ranije ovaj dizajn'. Jennifer Lopez nosila ju je u filmu 'Vjenčanje iz vedra neba'...kraću verziju', napisala je jedna twitterašica, dok se druga složila kako je Meghanina haljina 'miks haljine Julie Andrew u 'Moje pjesme, moji snovi' i haljine Jennifer Lopez u 'Vjenčanju iz vedra neba''.

Drugi su se pak složili kako ih je Meghan podsjetila na Disneyjevu Pepeljugu koja se u popularnom istoimenom igranom filmu iz 1950-ih također udala za svog princa.

'Disneyjeva bajka postala je stvarnost. Meghan Markle je živuća Pepeljuga', napisao je jedan obožavatelj bivše glumice.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal