ČINE NAS VITKIJIMa

Veliki povratak: Laskave suknje koje pristaju svima ove jeseni viđat ćemo posvuda

20.09.2023 u 14:26

Bionic
Reading

Zaboravite na minice, pencil suknje ili popularne midaxi varijante jer ove sezone sve će biti u znaku trendi suknji maxi duljine - one ponovno proživljavaju zvjezdane dane slave

Iako ih pomalo povezujemo sa 70-ima, maxi suknje vječiti su trend i uvijek dobro izgledaju bez obzira nosite li ih s tenisicama ili cipelama na petu.

Riječ je o univerzalnom komadu koji se uklapa u svaki stil bez obzira volite li casual modne kombinacije ili pak gothic i pomalo edgy stajlinge.

TAKO SE TO RADI

Žene sa stilom: Zgodne prijateljice pokorile gradske ulice divnim stajlinzima

Pogledaj galeriju

Laskave, svestrane, dojmljive i jednostavne za kombiniranje jer mogu izgledati itekako prikladno i za dnevne i večernje kombinacije, ovakve komade, slažu se stilisti, vrijedi imati u garderobi.

  • +18
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Na neki su način i sjajan odgovor na modna strujanja iz doba stila Y2K, kad su ovakve varijante suknji, osobito one od trapera, bile na vrhuncu slave, pa smo ih vidjeli i u kolekcijama Goldsigna ili Victorije Beckham.

Kako ih nositi? Izgledat će fantastično s uskom majicom bez rukava i balerinkama ili tenisicama, a zatim, kad malo zahladi, kombinirajte ih s oversized džemperom ili toplim kardiganom te čizmama.

Da se radi o velikom revivalu, dokazuju i stajlinzi poznatih fashionistica, poput Jennifer Lopez ili Nicky Hilton Rothschild, koje su se već prošetale u maxi suknjama.

Nicky, mlađa sestra Paris Hilton, tako se odlučila za upečatljivu traper suknju maxi duljine koju potpisuje poznati brend alice + olivia, iza kojeg stoji Stacey Bendet, a odlikuju je efektan kroj i veliki rasporak. Udobnu je suknju plavokosa fashionistica već nosila u brojnim prigodama.

Iako su među najpopularnijim varijantama dakako modeli od trapera, ništa manje udobni i chic nisu ni suknje načinjene od tankog pletiva ili podatnih viskoznih vlakana, u kojima možete biti od jutra do mraka, pa ako ste u potrazi za osvježenjem jesenske garderobe, nećete pogriješiti ovim bezvremenskim klasikom.